elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Betty Thomas on tunnettu mm. 28 Days Later ja Dr. Dolittle. Mutta ennenkaikkea, Betty Thomas tunnettu siitä, että hän on nainen. Muista naisista en...

Betty Thomas on tunnettu mm. 28 Days Later ja Dr. Dolittle. Mutta ennenkaikkea, Betty Thomas tunnettu siitä, että hän on nainen. Muista naisista en tiedä, mutta tämä nainen osaa asiansa ja sen huomasi jo 28 Days Later-elokuvasta, joka on saanut USA:ssa hyvää palautetta. Itse en kyseisestä elokuvasta niin paljoa pitänyt, mutta muihin se kuulemma kolahti.

Owen Wilson on USA:n hallituksen salainen agentti, Alex Scott jonka tehtävänä on palauttaa USA:lle kuuluva uutta teknologiaa sisältävä hävittäjä. Parikseen hän saa nyrkkeilyn höyhensarjan kiistattoman mestarin, Kelly Robinsonin (Eddie Murphy). Ainoa ongelma on se, että Kelly ei ole koskaan aikaisemmin toiminut agenttina ja hän ei osaa muuta kuin puhua pälättää puuta heinää. Lisätään vielä Älä sano sanaakaan-elokuvasta tuttu Famke Janssen elokuvan kaksoisagentin hahmoon. Saadaan surkea ja todella epätasapainoinen näyttelijätyö jota ei edes kuumimmat tähdet voi pelastaa.

Uskoisin että 60-luvulla ilmestynyt I Spy-sarja oli varmasti parempi kuin tämä. Elokuvasta ei itseasiassa löydy mitään positiivista, Wilsonia ja Murphya lukuunottamatta. Juoni on surkea, näyttelijät ovat surkeita, paitsi edellämainitut, action puuttuu ja se HUUMORI, missä se on? Voin hyvällä sydämmellä sanoa, että tämä on varmasti allerkirjoittaneen 20 huonoimman elokuvan joukossa, siellä, mistä Seagal ei koskaan nouse.

Jos olet tämän elokuvan jostain käsiisi saanut, olet varmasti aivokuollut amis. Kyllä tämän kertaalleen katsoo, telkkarista. Säälistä voisin antaa sen yhden tähden, vaikkei se todellakaan sitä ansaitse.

  • 20%
    I Spy - 20%
20%

Tiedot

Genret: komedia,toiminta
Kesto: 96 min
Ohjaaja: Betty Thomas
Pääosissa: Owen Wilson,Eddie Murphy
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2002

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments