elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

FAQ

FAQ: Elokuvateatteri.com? Elokuvateatteri.com toimii täysin harrastelija-pohjalta, eikä kukaan sivuston teossa mukana olevista henkilöistä saa minkäänlaista rahallista korvausta työpanoksestaan. Elokuvateatteri.com:n kaikki arvostelijat ovat amatöörejä, eikä...
FAQ: Elokuvateatteri.com?

Elokuvateatteri.com toimii täysin harrastelija-pohjalta, eikä kukaan sivuston teossa mukana olevista henkilöistä saa minkäänlaista rahallista korvausta työpanoksestaan. Elokuvateatteri.com:n kaikki arvostelijat ovat amatöörejä, eikä heidän taustallaan ole minkäänlaista journalistista koulutusta. Silti elokuvateatteri.com on onnistunut nousemaan suomalaisten elokuva-arvostelu-sivustojen mainioon kastiin kohtuullisen hyvällä ja uskollisella kävijämäärällään.

FAQ: Miksi? Monia muitakin sivustoja on olemassa.

Elokuvateatteri.com:n konsepti on yksinkertaisesti arvostella niin uutuus- kuin vanhempiakin elokuvia ns. katutasolta ja tarjota muille samanhenkisille -olipa hän sitten vannoutunut tai satunnainen elokuvien ystävä- ihmisille lähinnä arvosteluja ja elokuva-aiheisia artikkeleita. Emme edes yritä olla mitenkään parhaita tai ylimielisiä: tavoitteemme on vain välittää joskus objektiiviset, joskus subjektiiviset, mielipiteemme toiselle tavalliselle elokuvanystävälle.

Sending
User Review
0 (0 votes)