elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Kävin jo itse asiassa jo melkein kuukausi sitten katsomassa tämän elokuvan, mutta eipä ole ennen tätä tullut kirjoitettua arvostelua kyseisestä elokuvasta, joka hämärtää tajunnan....

Kävin jo itse asiassa jo melkein kuukausi sitten katsomassa tämän elokuvan, mutta eipä ole ennen tätä tullut kirjoitettua arvostelua kyseisestä elokuvasta, joka hämärtää tajunnan.

Juoni on mielenkiintoinen. Tarina kertoo perheestä, jossa on isä, äiti ja neljä tytärtä. Jostain kumman syystä nuorin näistä tytöistä on itsemurha-altis, ja tekeekin itsemurhan ties mistä syystä. No, ei se mitään. Siitä sitten alkaa oikeastaan koko perheen alamäki, joka päättyy todella murheellisesti, kuten elokuvan nimestäkin voi päätellä. Elokuva itse etenee varsin mallikkaasti iloisesta ja rennosta kohti synkkää ja pimeää kuolemaa.

Näyttelijät suoriutuvat rooleistaan oikeastaan liiankin hyvin. Valitettavasti nyt en muista, että keitä elokuvassa oikein näytteli, mutta jos muistan oikein, niin perheen isän roolissa oli James Woods. Näyttelijöistä ei ole taaskaan oikein valittamista, sillä he ovat löytäneet tarvittavan melankolian ihan hyvin.

Virgin suicides on mieltä haravoiva elokuva. Oikeastaan se saa voimaan pahoin, sillä sitä on vaikea ymmärtää. Käsittääkseni elokuvan on ohjannut tämän kuuluisan elokuva-ohjaaja Coppolan tytär, joten se osapuoli pitäisi olla hallussa (sivuhuomautus). No niin takaisin elokuvaan: se on niin vaikeasti käsitettävä, että siitä ei oikeastaan tajua, mitä on tapahtunut. Lisäksi elokuva ikään kuin loppuu kesken! Tuollaisesta elokuvasta pitäisi saada enemmän irti tunnetta, joka nyt jää pinnalliselle tasolle. No, joka tapauksessa jostain kumman syystä suosittelen tätä elokuvaa nähtäväksi. Ehkä te saatte siitä jotain irti.

  • 40%
    Virgin suicides - 40%
40%

Poiminta

Genret: draama
Kesto: 97 min
Ohjaaja: Sofia Coppola
Pääosissa: James Woods,Kathleen Turner,Kirsten Dunst,Josh Hartnett,Michael Paré,Scott Glenn,Danny DeVito,A.J. Cook,Hanna R. Hall,Leslie Hayman,Chelse Swain
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2000

Sending
User Review
0 (0 votes)

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
tuntematon sotilas
tuntematon sotilas
18 years ago

minun mielestä elokuva oli hyvä, ainakin tunnelma oli koko ajan loistava.

The Wolf
The Wolf
17 years ago

Loistava elokuva, ei voi muuta sanoa. Laittaa miettimään. James Woods vetää tuttuun tapaan loistoroolin.