elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Jos pitäisi lähteä kuvailemaan huonon elokuvan arkkityyppi, niin oma vastaukseni olisi Teenage Caveman. En vain yksinkertaisesti voi käsittää miten joku voi tehdä näin järjettömän...

Jos pitäisi lähteä kuvailemaan huonon elokuvan arkkityyppi, niin oma vastaukseni olisi Teenage Caveman. En vain yksinkertaisesti voi käsittää miten joku voi tehdä näin järjettömän huonon elokuvan. Yksinkertaisesti sanottuna tässä elokuvassa mättää aivan kaikki.

Teenage Caveman kertoo maailmasta, jota kansoittaa enää muutamat aavikoituneilla alueilla elävät ihmisten muodostamat heimot. Erään heimon johtajan poika, “vahingossa” tappaa isänsä. Tämän jälkeen hän päättää karata aavikolle etsimään vanhan maailman jäänteitä muutaman teini-ikäisen kaverinsa kanssa. Aavikolla talsiessaan he joutuvat hiekkamyrskyn keskelle ja myrskyn loputtua he heräävätkin jonkinlaisessa luksus-asunnossa keskellä vanhan maailman raunioita. Siellä tutustutaan Joshuaan ja Tiffanyyn, jotka ovat jonkinlaisen geneettisen kokeilun lopputuloksia ja jonkin ajan kuluttua sankareillemme selviää, että he ovatkin todellisuudessa jopa useita satoja vuosia vanhoja.

Joshuan ja Tiffanyn tapaamisen jälkeen elokuvan juonessa tapahtuukin sitten aivan järjetön käänne : kaverusten uudet tuttavat esittelevät “luolamiehille” huumeet, alkoholin sekä ryhmäseksin ilot. Tästä seuraakin sitten noin puolituntia kestävä “iloittelu”, jota seuraa se että seuraavana yönä yksi ryhmän naisista räjähtää palasiksi.

En halua spoilata keneltäkään juonta (jos sitä edes on) tämän enempää, mutta täytynee vielä kerran mainita että tätä huonompaa elokuvaa saa etsiä poliisikoirien kanssa… suurimassa osassa pornoelokuvistakin on parempi juoni kuin tässä pökäleessä. Kaikenlisäksi elokuvan efektitkin kusevat pahasti (vaikka niitä onkin ollut tekemässä legendaarinen Stan Winston !?) Arvosanan puoli pistettä siitä että luojan kiitos se loppuu!

  • 10%
    Teenage Caveman - 10%
10%

Tiedot

Genret: kauhu
Kesto: 90 min
Ohjaaja: Larry Clark
Pääosissa: Andrew Keegan,Tara Subkoff
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2001

Sending
User Review
0 (0 votes)

Ville Tarkiainen

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments