elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

CKY2k on jatkoa Bam Margeran rehellisen itsekkäästi aloittamalle skeittisekoiluhäröily videollesarjalle CKYlle. CKY2k nousee temppujen tasossa ja visuaalisessa osaamisessa huomattavasti korkeammalle kuin sarjan ensimmäinen osa....

CKY2k on jatkoa Bam Margeran rehellisen itsekkäästi aloittamalle skeittisekoiluhäröily videollesarjalle CKYlle. CKY2k nousee temppujen tasossa ja visuaalisessa osaamisessa huomattavasti korkeammalle kuin sarjan ensimmäinen osa.

CKY2k sisältää törkyä vaikka millä mitalla. Videoelokuva ei ole täysin pelkkää päämäärätöntä sekoilua vaan välissä on myös päämäärätöntä pelleilyä. Nerokasta. Tiesmitä outoja kotona kuvattuja kokkikouluja, vammaisten imitointia, piilokameroita sekä armotonta fiilistelyä.

Videon aikana käydään Islannissa sekoilemassa, nauttimassa luonnonrauhasta ja luonnollisesti skeittailemassa kauniin musiikin soidessa taustalla ja Bam Margeran fiilistellessä meininkiä itserakkaasti. Myöhemmin videossa Bam käy vuokraamassa auton ja hehän tekevät sille kaiken mahdollisen laittoman mitä nyt voi vuokra-autolle tehdä. Pissivät sisälle, ajavat jalkapallomaalin läpi ja lopuksi polttavat koko komeuden. Sitten taas hypitään pusikoihin ja skeitataan niin pirusti.

Parasta antia videossa on ehdottomasti Aphex Twinin raivokkaan Come to Daddyn tahtiin leikattu stuntmontaasi. Bam Margera ohjaa, kuvaa, kirjottaa, leikkaa, tuottaa ja näyttelee vielä niinsanotun pääosan eli suo itselleen eniten “valkokangasaikaa”.

See Koo Yyy Kaa Koo on Jackassista ja muusta päättömästä hauskanpidosta tykkääville mainio hyllyntäyte ja miksei sovi muillekkin, hieman poikkeavammasta stuntvideoinnista nauttiville ja Bam Margeran suuren egon huoletta sivuttaville katsojille.

  • 60%
    CKY2k - 60%
60%

Poiminta

Genret: komedia,toiminta
Kesto: 65 min
Ohjaaja: Bam Margera
Pääosissa: Bam Margera,Brandon Dicamillo,Ryan Dunn,Jess Margera,Rake Yohn,Chris Raab,Hoofbite
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2000

Sending
User Review
0 (0 votes)

Matti Mikkonen

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments