elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Rakastaa… ei rakasta on Ranskassa tehty, romanttinen trilleri, jonka pääosissa nähdään Audrey ’Amelie’ Tautou ja Samuel Le Bihan. Tautoun esittämä Angelique on lahjakas taiteilija...

Rakastaa… ei rakasta on Ranskassa tehty, romanttinen trilleri, jonka pääosissa nähdään Audrey ’Amelie’ Tautou ja Samuel Le Bihan. Tautoun esittämä Angelique on lahjakas taiteilija ja töissä kahvilassa. Samuel Le Bihan esittää Loicia, kuuluisia sydänlääkäriä. Angelique on korviaan myöten rakastunut Loiciin ja näyttää myös siltä, että Loic ja hänen asianajajavaimonsa Rachel (Isabelle Carre) ovat eroamassa mutta asiat eivät sujukaan odotetulla tavalla.

Audrey Tautou on Angeliquena vähintään yhtä hyvä kuin Amelien roolissa pari vuotta sitten. Samuel Le Bihan on myös hyvä rauhallisena ja rakastavana aviomiehenä. Muut roolit ovatkin sitten lähinnä täyterooleja. Elokuvan vahvin lenkki on itse juoni, josta ei sovi paljastaa enää mitään. Uskallan vain sanoa, että yllättäviä juonenkäänteitä on tulossa aika lailla. Elokuvassa kuullaan pääasiassa tuntematonta, ranskalaista musiikkia mutta mukaan mahtuu myös Nat King Colen hieno kappale L.O.V.E.

Rakastaa… ei rakasta on erittäin taitavasti rakennettu ja kirjoitettu elokuva, joka kulkee tunneskaalan päästä päähän. Puolivälin jälkeen kiinnostus lopahtaa hieman ja tuntuu siltä, että elokuvaa yritetään turhaan pitkittää loppuratkaisua odotellessa. Onneksi loppuratkaisu on tyylikäs mutta elokuvan jälkeen jää silti suuhun ikävä, viimeistelemättömyyden maku. Rakastaa… ei rakasta on silti hyvä elokuva ja voinkin suositella sitä aivan kaikille.

  • 80%
    Rakastaa... ei rakasta - 80%
80%

Tiedot

Genret: jännitys
Kesto: 92 min
Ohjaaja: Laetitia Colombani
Pääosissa: Audrey Tautou,Samuel Le Bihan
Valmistusmaa: Ranska
Valmistusvuosi: 2002

Sending
User Review
0 (0 votes)

Jaakko Honkala

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments