Johnny English

Yritän olla puhua selkeästi ja lyhyesti. Ensinnäkin ja samalla yhteenvetona totean, että Johnny English on kamalan huono elokuva. Siitä ei vanhemmalle katsojalle montaakaan naurua irtoa. Ehkä vähän nuorempi polvi saa elokuvasta enemmän iloa irti kuin minä. Taidankin ottaa ehkä nämäkin jutut turhan vakavasti.

Kuten edellä on käynyt jo ilmi, ovat vitsit vanhentuneita ja kuluneita. Suoria lainauksia on selvästi ainakin Mies ja alaston ase -elokuvasta. Lisäksi elokuvasta on tehty jonkinlainen farssin ja vakavan elokuvan välimuoto, joka ei tietenkään laatua paranna parempaan suuntaan. Ikään kuin elokuva ei anna katsojan päättää, että miten elokuvaan pitäisi suhtautua.

Näyttelijät floppaavat. Atkinson toistaa mr. Beanin temput, Imbruglian ei tarvitse kuin hymyillä ja Malkovich tyytyy puhumaan ranskalaisella aksentilla englantia. Suoraan sanoen katastrofaalista. Tälläisistä näyttelijöistä (Malkovich ja Atkinson) pitäisi saada enemmän irti, vaikkakin kyse on vain komediasta. Millaista taitojen haaskausta! Mur!

Johnny Englishistä ei ole katsojalle oikeastaan minkäänlaista iloa. Tämän elokuvan jälkeen miltei mikä tahansa elokuva tuntuu viihdyttämältä ja mukavemmalta. Nostan hattua sille, joka jaksaa tämän sekoilun katsoa alusta loppuun tekemättä jotain muuta välillä.

1

Summary

Genret: komedia
Kesto: 88 min
Ohjaaja: Peter Howitt
Pääosissa: Rowan Atkinson,John Malkovich,Natalia Imbruglia
Valmistusmaa: Iso-Britannia
Valmistusvuosi: 2003

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments