elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Daredevil, varmasti kaikille Marvelin sarjakuviin perehtyneille tuttu hahmo. Itse en ole näihin sarjakuviin perehtynyt, mutta mainittakoot että muita tunnettuja hahmoja ovat mm. Spider-Man ja...

Daredevil, varmasti kaikille Marvelin sarjakuviin perehtyneille tuttu hahmo. Itse en ole näihin sarjakuviin perehtynyt, mutta mainittakoot että muita tunnettuja hahmoja ovat mm. Spider-Man ja Hulk.

Daredevilin on ohjannut ainakin minulle tuntematon Mark Steven Johnson. Herran aikaisempaan tuotantoon kuuluu mm. Jack Frost(?) josta minä en ainakaan ole koskaan kuullutkaan.

Pikkupoikana, Matt Murdock(Ben Affleck) joutui onnettomuuteen jossa häneltä meni näkö. Onnettomuuden seurauksena hänen muut aistinsa alkoivat toimimaan paremmin kuin muilla ihmisillä. Pienenä poikana hän koki isänsä murhan ja päätti että puolustaisi viattomia ihmisiä. Päivisin hän toimii asianajajana ja yöllä tuomarina sekä valamiehistönä. Kuulonsa ansiosta Mattista kasvoi Hell\’s Kitchenin kunkku ja viattomien puolustaja. Matt tapaa nuoren, hohdokkaan naisen, Elektran (Jennifer Garner) jonka isä, Natchios, toimii koko NYCin suurimmalle rikospomolle, Fiskille joka paremmin tunnetaan nimellä Kingpin(Michael Clarke Duncan). Hommahan on selvä. Daredevilin hommana on mättää Kingpin ja siinä sivussa muutama pahis jotka syystä tai toisesta ansaitsevat kuolemantuomion.

Täytyy sanoa että minuun leffa ei oikeen kolahtanut. Syy on varmasti se että en lue sarjakuvia. Mutta ne jotka ovat jostain lukeneet DD:stä, niin tämä leffa varmasti kolahtaa. Mielestäni Ben Affleck sopii kuitenkin edelleen sinne Pearl Harborin tyylisiin rakkausdraamoihin. DD:tä olisi voinut näytellä joku todella haukka kaveri joka omistaisi vähintään 10 tuuman hauislihaksen. No, mutta tämä on vain minun mielipide.

Mielestäni DD ei oikeen yllä sille tasolle mille Spiderman ylsi. Odotan innokkaasti uusinta tuotosta, Hulkkia joka saapuu Heinäkuussa Suomeenkin.

  • 40%
    Daredevil - 40%
40%

Tiedot

Genret: toiminta
Kesto: 103 min
Ohjaaja: Mark Steven Johnson
Pääosissa: Ben Affleck,Jennifer Garner,Colin Farrell,Michael Clarke Duncan
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2003

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Huono leffa
Huono leffa
17 years ago

Kauheaa roskaa, jota ei olisi ihmisille pitänyt näyttää. Huonoin tähän asti

KiRWA
KiRWA
18 years ago

Aivan järkyttävää paskaa koko elokuva.

Haukka
Haukka
16 years ago

Ei niin syvällinen kuin Spiderman, mutta kestää useamman katselukerran kuin hämis, koska ei jää jaarittelemaan asioita. Hyvä leffa, parempi kuin monet muut umpisurkeat Ihmeneloset tai Hulkit.

Anonymous
Anonymous
16 years ago

noin 1p.