elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Basic on kuuluisan ohjaajan, John McTiernan ohjaama elokuva. Miehen aikasempaan tuotantoon kuuluu mm. Iso-Arskan tähdittämä Last Action Hero ja vaikka Seikkailija Thomas Crown. Ei...

Basic on kuuluisan ohjaajan, John McTiernan ohjaama elokuva. Miehen aikasempaan tuotantoon kuuluu mm. Iso-Arskan tähdittämä Last Action Hero ja vaikka Seikkailija Thomas Crown. Ei ehkä nimeltä tunnettu, mutta varmasti elokuvista tunnettu herra. Jos totta puhutaan niin olin aivan innoissani aloittaessani elokuvan.

Tom Hardy (John Travolta) on lahjuksista syytetty entinen armeijan merijalkaväen sotilas ja synnynnäinen kuulustelija. Eräissä armeijan harjoituksissa kuusi sotilasta ja ryhmänjohtaja, Nathan West (Samuel L. Jackson) lähetetään keskelle viidakkoa ja vain 2 palaa takaisin. Mitä on tapahtunut? Hardyn ja luutnantti Julia Osbornen (Connie Nielsen) tehtävä on selvittää tapahtunut, kuudessa tunnissa.

Mukavaa nähdä jälleen kerran Travoltaa valkokankaalla, kuin myös Jacksonia. Heitä voikin kutsua elokuvan kantaviksi sieluiksi. Voin vain kuvitella millainen elokuva tästäkin olisi tullut jos pääosassa olisi ollut vaikka Steven Seagal.

Ohjaus toimii, näyttelijät pelaavat yhtä ja kaiken kruunaa loistava soundtrack. Varmasti suosikkejani vuoden 2003 elokuvaksi. Ihmettelen miten elokuva on saanu murska-arvostelut. Muun muassaIMDb:ssa. Sitä haukutaan jopa vuoden surkeimmaksi elokuvaksi, jota se ei todellakaan ole.

  • 80%
    Basic - 80%
80%

Tiedot

Genret: jännitys
Kesto: 98 min
Ohjaaja: John McTiernan
Pääosissa: John Travolta,Samuel L. Jackson ja Connie Nielsen
Valmistusmaa: Yhdysvallat,Saksa,Kanada
Valmistusvuosi: 2003

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments