elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Pähkähullun Professorin kakkososan ohjannut Peter Segal palaa ohjaustöihin päälle 3 vuoden tauon jälkeen. Tälläkin kertaa genrenä on komedia, jonka alan mies kyllä taitaa. Jälleen...

Pähkähullun Professorin kakkososan ohjannut Peter Segal palaa ohjaustöihin päälle 3 vuoden tauon jälkeen. Tälläkin kertaa genrenä on komedia, jonka alan mies kyllä taitaa. Jälleen kerran elokuvassa nähdään myös nimellisiä näyttelijöitä, kuten Waterboysta ja Mr. Deedsistä tuttu Adam Sandler ja ehdottomasti yksi elokuvamaailman kuumimmista nimistä, Jack Nicholson.

Dave Buznik (Sandler) on menestyvä työntekijä, jonka työtehtäviin kuuluu mm. Läskeille kissoille valmistettavat vaatteet. Liikelennolla, hän kuitenkin satuttaa lentoemäntää kysyessään tältä kuulokkeita. Buznik määrätään vihan-hallinta-kurssille, jonka vetäjänä toimii itse sekopää, Buddy Rydell (Nicholson). Koittaessaan ratkaista baaritappelun Sandler vahingossa murtaa tarjoilijan nenän saadeen palkinnoksi 30 päivää Vihan Hallintaa – non-stoppina.

Komedialeffoja on valitettavasti harvassa näinäpäivinä, ainakin sellaisia jotka olisivat sitten hauskoja. Paikkapaikoin Anger Management on hauska, mutta myös paikkapaikoin puuduttava. Keskivaiheilla tuntuu, että olisi saanut jo nähdä tarpeeksi onnettomuuksia. Keskiosan korvaa ehdottomasti huikea loppu jonka jokainen jaksaa varmasti seurata.

  • 40%
    Anger Management - 40%
40%

Tiedot

Genret: komedia
Kesto: 106 min
Ohjaaja: Peter Segal
Pääosissa: Adam Sandler ja Jack Nicholson
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2003

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments