elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Mayhem kertoikin jo melkein kaiken oleellisen tästä elokuvasta, josta olin Matin kanssa jokseenkin samaa mieltä. Elokuva sopii todellakin lauantain action-paketiksi, jonka aikana voi ladata...

Mayhem kertoikin jo melkein kaiken oleellisen tästä elokuvasta, josta olin Matin kanssa jokseenkin samaa mieltä. Elokuva sopii todellakin lauantain action-paketiksi, jonka aikana voi ladata vaurioituneita akkujaan ja aivojaan. Elokuva on hyvin eteenpäin soljuvaa viihdettä, jota katselee mielellään sipsipussi kädessä.

Elokuva ei tosin ole mikään mestariteos vaan jää valitettavasti puolitiehen ja väliin Saalistaja on jopa vähän kömpelö elokuva. Varsinkin elokuvan alun kohtauksesta Kosovolaisessa kylässä ei saa oikein mitään selvää. Siviilejä lahdataan, äijät juoksee sinne tänne ja ammuskelee päättömästi. Piristävän poikkeuksen tekee Benicio Del Toro, joka todellakin (kuten Matti sanoi) pääsee irrottelemaan. Hänen otteensa rooliinsa on tinkimättömän rento. Oikeastaan hänellä ei ole kertaakaan minkäänlaista väkinäistä yrittämistä, mitä ehkä Tommy Lee Jonesilla on. Tosin totuus on, että Tommy Lee Jones on jo liian vanha tälläisiin action-leffoihin. Maha alkaa miehellä pikkuhiljaa näkyä, eikä junttimainen, ruutupaitainen ja risupartainen Oscar-voittaja välttämättä kiinnosta kaikkia.

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

Ei kommentteja

Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.