elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Oceans Eleven on uusintaversio 1960-lukulaisesta samannimisestä ryöstöklassikosta, joka suomennettiin nimellä Kovat kaverit. Koko systeemi on kuitenkin uusittu juonta myöten. Uusi versio on mielestäni edeltäjäänsä...

Oceans Eleven on uusintaversio 1960-lukulaisesta samannimisestä ryöstöklassikosta, joka suomennettiin nimellä Kovat kaverit. Koko systeemi on kuitenkin uusittu juonta myöten. Uusi versio on mielestäni edeltäjäänsä parempi. Oceans Eleven on hauska ja muutenkin toimiva elokuva. Vähintään muutaman naurahduksen ja monta hymäystä voin taata tältä elokuvalta. Vaikka Oceans Eleven onkin toimintaelokuva, on se hoidettu puhtaasti ilman turhaa verenvuodatusta. Elokuvassa on hyviä juonenkäänteitä ja nerokasta kikkailua, ja näyttelijäkaartikin lonksahtaa kohdalleen erinomaisesti. Esimerkiksi George Clooneyn eleetön naama sopii loistavasti tähän elokuvaan.
Mikään mestariteos Oceans Eleven ei loistavasta kärikirjoituksesta ja toteuksestaan huolimatta ole. Elokuvassa ei nimittäin ole mitään uutta. Se on tuttua Hollywood-tavaraa. Elokuva on muutenkin melko tasapaksua. Vaikka kaikki on kohdallaan, voisi kaikki olla paremminkin. Silti Oceans Eleven on aivan loistavaa viihdettä.
Hyvää:
– Hauska
– Toteutus
– Käsikirjoitus
– Kiinnostava
Huonoa:
– Ei kovin omaperäinen

3

Poiminta

Genret: komedia,rikos
Kesto: 112 min
Ohjaaja: Steven Soderbergh
Pääosissa: George Clooney,Matt Damon,Andy Garcia,Brad Pitt,Julia Roberts,Casey Affleck,Scott Caan,Elliott Gould,Bernie Mac,Carl Reiner
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2001

Sending
User Review
0 (0 votes)

Vieraileva Kirjoittaja

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments