elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

No niin taas hyvät elokuvan ystävät! Tällä kertaa käsiini sattui Not another teen movie, joka oli suoraan sanoen pettymyksien pettymys.Oikeastaan lähtöasetelmatkin olivat suoraan sanoen...

No niin taas hyvät elokuvan ystävät! Tällä kertaa käsiini sattui Not another teen movie, joka oli suoraan sanoen pettymyksien pettymys.Oikeastaan lähtöasetelmatkin olivat suoraan sanoen surkeat: elokuva, joka on farssi teinielokuvista, joista osa on jo sinällään mielestäni farsseja, ei voi kerrassaan tulla hyvää.

Okei, juoni NATM:ssä on suoraan sanoen perseestä. Niin kuin yleensä… Mutta tällä kertaa NATM:n juoni on todella huono: se on nimittäin poimittu näistä teinielokuvista, joita NATM parodioi. Sitten se on laitettu köykäisesti kasaan leikkaamalla ja liimaamalla ja lopputulos on sen mukainen: elokuva, joka ei naurata.

Ai niin: ne näyttelijät NATM:ssä: yksinkertaisesti he kaikki olivat nuoria, todella hyvännäköisiä ja surkeita näyttelijöitä. Toivottavasti emme näe heitä enää koskaan.

NATM on elokuva, joka ei todellakaan naurata. Se on farssi, joka huonoudessaan jää jopa xXx:n taakse. (Tomb raiderin edellä se sentään pysyy…). Ihme kyllä jenkki-leffojen konservatiivisuus on osittain mennyttä, sillä paljasta pintaa NATM:ssä kyllä nähdään. Silti: unohtakaa tämä elokuva ja jättäkää se vuokraamojen ja kauppojen hyllyille homehtumaan!

0.5

Summary

Genret: komedia
Kesto: 89 min
Ohjaaja: Joel Gallen
Pääosissa: Chyler Leigh,Chris Evans,Jaime Pressly,Eric Christian Olsen,Mia Kirshner,Deon Richmond,Eric Jungmann
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2001

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments