elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Jaakko Honkala on varsin ansiokkaasti kirjoittanut kaiken oleellisen juonesta, yms. joten en näe sitä tarpeelliseksi enää toistaa. Aloitan suoraan omista tunnelmistani. Joko ohjaaja Minna...

Jaakko Honkala on varsin ansiokkaasti kirjoittanut kaiken oleellisen juonesta, yms. joten en näe sitä tarpeelliseksi enää toistaa. Aloitan suoraan omista tunnelmistani.

Joko ohjaaja Minna Virtanen on sadisti tai jossakin on joku mennyt pahasti pieleen. Liian pitkät sata minuuttia tuskaa tarjoava onnistui nukuttamaan minut kaksi kertaa sekä päästämään teatterissa KOVAAN ääneen anekdootin turhan teatraalisista repliikeistä. Voi jumalauta, jos vaimo on pettänyt parinkymmenen miehen kanssa minua, en aikakaan itse ihan ensimmäisenä menisi sanomaan jotain tyyliin: “Miten sinä voit tehdä minulle näin?” Ja kyllä, juuri noilla sanoilla. Harjoitelkaapa peilin edessä, pitääkö pokka jos yrittää puhua kirjakieltä kun pitäisi olla valtava tunnekuohu.

Sen verran ihmisrasistinen elokuva oli, etten oikein uskalla suhtautua siihen mitenkään. Loppuun laadin 5-kohtaisen top five -kidutuksien listan. Kohdat huonousjärjestyksessä siedettävimmästä “kaivan silmäni päästä” -kohtaan.

Jasper Pääkkönen. Pääkkösen määkivä ääni ja epätasainen näyttelijäsuoritus saivat hänet näyttämään 12-vuotiaalta pojalta, eikä miltään kaksikymppiseltä sikarikkaalta gigololta.

Jukka Peltola & Hanna Karjalainen & Juha Veijonen & P-P Petelius. Harmi ettei näitä hyviä näyttelijöitä voitu näyttää muuten kuin sivurooleissa. Se poppinäyttelijävoittajahan on tosi hyvä! Miksi ihmeessä he ovat ylipäänsä suostuneet mukaan tähän elokuvaan?

Mi Grönlund. Kaikkein paras (eli siis huonoin) veto Grönlundilta oli kohtaus rakennustyömaalla, jonne hän tulee viedäkseen aviomiehelleen sovintopiknikkiä. Yhtäkkiä hän vaan vauhkoontuu, ilman minkäänlaista ärsytystä ja kymmenen sekunnin päästä ei edes hänen poskiaan enää kuumota, vaan hän vaihtuu takaisin normaaliksi. Kyseinen tilanne pani minut miettimään näyttelijättärin omaa henkistä tasapainoa. Niin omituiseen tunneheittelyyn ei pysty kukaan tasapainoinen ihminen. Mi nousee kuitenkin Nicken ohi, koska on nainen. Ei kovin kaunis sellainen, mutta se on makuasia.

Nicke Lignell. Jaakko sanoi Lignellin roolin herättäneen hänessä sääliä. Sääliä joo, mutta lähinnä tunsin sääliä siitä, että Lignell vetää uransa pöntöstä alas. Hän puhuu ja elehtii kuin olisi samaan aikaan näyttelemässä Kotikatua sekä juontamassa Vastanaineet- ja Voitto kotiin! -visailuja: Mikään ei tunnu pysyvän mielessä ja hän lukee reploja kuin prompterilta.

Suomen kansa.Surullisinta on, että tämä elokuva tulee luultavimmin tuottamaan riemukkaasti enemmän kuin kymmenen kertaa parempi, samaan aikaan näytettävä Vieraalla maalla. Surullista on myös huomata, että kun ideat loppuvat, pitää leffaan ympätä niin paljon hötökkää, ettei kukaan voi olla elokuvaa katsomatta. Go America!

Olkaa kerrankin miehiä, naisia, lapsia, ihmisiä, älkääkä menkö katsomaan tätä elokuvaa! Se ei ole elokuva, vaan pornoleffa jossa on käytetty liian kallista kuvauskalustoa ja jossa on liian vähän seksiä itsensä seksuaaliseen tyydyttämiseen. Siihen tarkoitukseen on tehty Levottomat 1.

Yksi piste kuvaajalle, joka on tehnyt elokuvasta kauniin.

1

Poiminta

Genret: NULL
Kesto: 103 min
Ohjaaja: Minna Virtanen
Pääosissa: Nicke Lignell,Mi Grönlund,Jasper Pääkkönen
Valmistusmaa: Suomi
Valmistusvuosi: 2004

Sending
User Review
0 (0 votes)

Niko Koivuniemi

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
levollinen
levollinen
15 years ago

Elokuva olisi voinut olla paremmin tehty. Idea oli ihan ok

Anonymous
Anonymous
18 years ago

Tämä oli kyllä uskomatonta tuubaa, ettei mitään rajaa. Kuinka alas voi suomalainen elokuva vajota? Ei tähtiä tälläiselle tekeleelle.