elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Lausahdus: The true story of a real fake. Spielbergillä ei ole vakiinnuttanut itselleen varsinaista tyyliä. Tämä elokuva on jotain aivan toista, kuin Spielbergiltä odotin....

Lausahdus: The true story of a real fake.

Spielbergillä ei ole vakiinnuttanut itselleen varsinaista tyyliä. Tämä elokuva on jotain aivan toista, kuin Spielbergiltä odotin. Lippuja varatessani ajattelin meneväni katsomaan tositapahtumiin perustuvaa, Oceans Eleven-tyylistä toimintaelokuvaa, jossa on myös hieman komedian aineksia. En ollut täysin väärässä, vaikka huumoria olikin hieman odottamaani vähemmän.
Catch Me If You Can oli viimeisen lomapäiväni ja vapaalippuni arvoinen. Elokuvan juonikuvio ei ole yhtä monimutkainen kuin Oceans Elevenin, mutta samantyylistä kikkailua on runsaasti, ja huumoria on suollettu suurinpiirtein samoilla periaatteilla. Näyttelijäkaarti on erinomaisesti valittu: DiCaprion esittämän kusettajan, Frankin, rooli on kuin luotu hänelle; ovatpahan molemmat sympaattisia teinihurmureita. Myös Tom Hanksin näyttelemä, FBI:n oma Carl Hanratty on mainio persoona, jota Tom Hanksin ilmeetön naama pukee. Elokuvan, melko pitkälle, ainoa ongelma sen pituus. Kun raahauduin saliin ilman minkäänlaista nestettä, oli leikkaajan turhan pitkäksi jättämä Catch Me If You Can melko tuskallinen kokemus, etenkin kun vieressä sihahteli Coca-Cola pullon korkkeja.

Hyvää:
– Näyttely
– "Kokonaisuus"

Huonoa:
– Pituus

3.5

Poiminta

Genret: draama,rikos,seikkailu
Kesto: 141 min
Ohjaaja: Steven Spielberg
Pääosissa: Leonardo DiCaprio ja Tom Hanks
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2002

Sending
User Review
0 (0 votes)

Vieraileva Kirjoittaja

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
elian
elian
18 years ago

Jos Vierailija (käyttäjä) puhuu Coca-Cola pullojen korkeista, hän on varmaan käynyt Kinopalatsissa (Tennispalatsista saa Pepsiä). En jaksanut katsoa. Ei kovin hyvä.

Hou
Hou
17 years ago

tylsä oli ei naurattanut kuin pari kertaa ja juoni oli huono ainut hyvä puoli oli näytteliät 1p

elian
elian
18 years ago

tylsä ja pitkäveteinen. Koenumero: 7-.

Anonymous
Anonymous
15 years ago

Christopher Walken pelastaa paljon.