elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Tällä kertaa kantavuokraamostani löytyi tälläinen irlantilaisten ja englantilaisten yhteistyönä tekemä komedia, joka kertoo säälittävästä Eamonnista, joka on 24-vuotias, luuseri ja neitsyt. Sitten hän eräänä...

Tällä kertaa kantavuokraamostani löytyi tälläinen irlantilaisten ja englantilaisten yhteistyönä tekemä komedia, joka kertoo säälittävästä Eamonnista, joka on 24-vuotias, luuseri ja neitsyt. Sitten hän eräänä iltana päätyy erään miestennielijän petiin, joka kaikista varotoimenpiteistä huolimatta tulee raskaaksi. Siitä alkaa Eamonnin maine Irlannin hedelmällisimpänä miehenä ja lapsen alulle saattajana. Samaan aikaan Eamonn on kuitenkin rakastunut erääseen hautaustoimiston naiseen, joten aikamoinen soppa siitä sitten syntyy.

Näyttelijöissä ei IHM:ssä ole mitään vikaa. He ovat suureksi osaksi minulle tuikituntemattomia suuruuksia ellei lasketa James Nesbittiä, joka lienee monelle tuttu Rimakauhua ja rakkautta -sarjasta.

IHM on oikein mukava ja leppoisa komedia. Sen katsoo mielellään kerran lävitse ja muutamat kohtalaisen hyvät naurutkin saa. Mikään elämää suurempi komedia Irlannin hedelmällisin mies ei kuitenkaan ole.

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

Ei kommentteja

Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.