elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Tällä kertaa kantavuokraamostani löytyi tälläinen irlantilaisten ja englantilaisten yhteistyönä tekemä komedia, joka kertoo säälittävästä Eamonnista, joka on 24-vuotias, luuseri ja neitsyt. Sitten hän eräänä...

Tällä kertaa kantavuokraamostani löytyi tälläinen irlantilaisten ja englantilaisten yhteistyönä tekemä komedia, joka kertoo säälittävästä Eamonnista, joka on 24-vuotias, luuseri ja neitsyt. Sitten hän eräänä iltana päätyy erään miestennielijän petiin, joka kaikista varotoimenpiteistä huolimatta tulee raskaaksi. Siitä alkaa Eamonnin maine Irlannin hedelmällisimpänä miehenä ja lapsen alulle saattajana. Samaan aikaan Eamonn on kuitenkin rakastunut erääseen hautaustoimiston naiseen, joten aikamoinen soppa siitä sitten syntyy.

Näyttelijöissä ei elokuvassa ole mitään vikaa: he ovat suureksi osaksi minulle tuikituntemattomia suuruuksia ellei lasketa James Nesbittiä, joka lienee monelle tuttu Rimakauhua ja rakkautta -sarjasta.

Irlannin hedelmällisin mies on oikein mukava ja leppoisa komedia. Sen katsoo mielellään kerran lävitse ja muutamat kohtalaisen hyvät naurutkin saa. Mikään elämää suurempi komedia tämä elokuva ei kuitenkaan ole.

3

Summary

Genret: komedia
Kesto: 0 min
Ohjaaja: Dudi Appleton
Pääosissa: Kris Marshall,Kathy Kiera Clarke,Bronagh Gallagher,James Nesbitt
Valmistusmaa: Iso-Britannia,Irlanti
Valmistusvuosi: 1999

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments