elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Ja taas oon Amerikan aasit vauhdissa. Tällä kertaa nämä MTV:ltä ja Neloselta tutut tyypit tulevat teattereihin asti. Pakkohan se oli nähdä, mutta voi heti...

Ja taas oon Amerikan aasit vauhdissa. Tällä kertaa nämä MTV:ltä ja Neloselta tutut tyypit tulevat teattereihin asti. Pakkohan se oli nähdä, mutta voi heti alkuun sanoa, että se on sitä samaa kohellusta kuin ennenkin. Ja kuten arvata saattaa; ei sellaista kohellusta voi kunnolla arvostella. Ensinnäkin miehet eivät näyttele, vaan ovat mukana ihan omilla nimillään. Toisinnakin: he tekevät taas kerran pähkähulluja temppuja, joita varmasti moni kännipäissään kokeilee… valitettavasti.

Kaikki varmaankin tuntevat mukana olevat tekijät hyvin. Mainittakoon kuitenkin, että mukana ovat jälleen kerran mm. Johnny Knoxville, Bam Margera ja Steve-O. Kaikista mukana olevista idiootteista pahiten tärähtänyt lienee kuitenkin Steve-O, joka tälläkin kertaa onnistuu tekemään mitä oudoimpia ja tyhmimpiä asioita. Vai mitä sanotte nuorallakävely stringeissä krokotiilien yllä niin, että lihasuikale roikkuu perspuolella tai rakettien ampuminen… tiedätte kyllä mistä.

Mitä mielenkiintoista ja hauskaa tässä tekeleessä sitten on. Minun on pakko myöntää, että nauroin useamman kuin kerran. Esimerkiksi rent-a-car crash-up derby oli loistava pala. Tässä Knoxville vuokraa auton ja pistää sen kertakaikkiaan palasiksi romutusrallissa. Muita erinomaisia pätkiä olivat mm. golf-kärrryillä ajelu ja niiden romutus (älkää matkiko perässä), party boy Japan (ette halua tietää), Margeran järjestämä herätys vanhemmilleen, paskalla käynti rautakaupassa… siis sellaiseen vessaan, mitä ei ole kiinnitetty, the bungee wedgie (jossa kalsarit ovat ripustettu jonkinmoisilla kuminauhoilla puuhun ja äijä hyppää nämä kalsarit päällä sieltä puusta, ja aivan viimeinen episodi, josta en todellakaan viitsi sanoa muun kuin sen, että kyllä siinä oli lääkärillä ihmettelemistä.

Kaiken kaikkiaan Jackass on sitä samaa peruskamaa, mitä on tv:ssäkin nähty. Odotelkaa vaikka sitä, että kyseinen raina tulee videolle. Ei siitä kannata leffalipun hintaa maksaa.

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

Ei kommentteja

Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.