elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Aluksi pitää tunnustaa, että katsoin innokkaana sitä alkuperäistä, 70-luvun Charlien Enkelit -sarjaa, kun se Maikkarilla jokunen vuosi sitten uusittiin. Vanhat Enkelit ovat jo eläkkeellä...

Aluksi pitää tunnustaa, että katsoin innokkaana sitä alkuperäistä, 70-luvun Charlien Enkelit -sarjaa, kun se Maikkarilla jokunen vuosi sitten uusittiin. Vanhat Enkelit ovat jo eläkkeellä ja Charlien palkkalistoille on saatu nuorempaa ikäpolvea. Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) ja Alex (Lucy Liu) ovat tuttuja ykkösosasta mutta John Bosleyn (Bill Murray) tilalla nähdään velipoika Jimmy (Bernie Mac).

Tällä kertaa Enkeleiden hommana on estää kahden sormuksen joutuminen vääriin käsiin. Sormukset eivät tietenkään ole ihan mitä tahansa sormuksia vaan ne sisältävät salaista tietoa FBI:n todistajansuojeluohjelman henkilöistä.

Charlien Enkelit: Kurvit Suoriksi kuuluu Aivot narikkaan –viihteen valiojoukkoon. Realistisuus on unohdettu tyystin, josta esimerkkinä kohtaus elokuvan alussa, jossa enkelikolmikko pieksee suuren äijälauman akrobatiataidoillaan. Mm. disko- ja radiohiteistä koostuva soundtrack jytää ja on ainakin minulle pakko-ostos kunhan kauppohin asti ennättää. Juoni on tämän tyylisissä elokuvissa toissijainen asia mutta yllättäviä juonenkäänteitä on saatu mukaan ihan kiitettävä määrä. Diaz, Barrymore ja Liu varastavat tietysti koko shown. John Cleese on hyvä Alexin isänä ja oli Demi Mooreakin kiva nähdä vaihteeksi valkokankaalla.

Kokonaisuutena Kurvit Suoriksi on hitusen parempi kuin ykkösosa. Vauhtia ja naisenergiaa riittää varmasti koko rahan edestä. Oikealla asenteella tästä elokuvasta saa irti paljon mutta jos ykkösosa ei kolahtanut niin Kurvit Suoriksi kannattaa jättää väliin. Muille suosittelen tätä pätkää vaikkapa porukalla katsottavaksi.

  • 40%
    Charlien Enkelit: Kurvit Suoriksi - 40%
40%

Tiedot

Genret: komedia,toiminta
Kesto: 106 min
Ohjaaja: McG
Pääosissa: Cameron Diaz,Drew Barrymore,Lucy Liu
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2003

Sending
User Review
0 (0 votes)

Jaakko Honkala

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments