elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Menin ihan mielelläni katsomaan uusia 2000-luvun “enkeleitä” ja oikeastaan yllätyin suuresti, sillä ennakkokäsitykseni elokuvasta olivat täysin erilaiset, mitä olin kuvitellut. Poistuin teatterista nimittäin hymyssä...

Menin ihan mielelläni katsomaan uusia 2000-luvun “enkeleitä” ja oikeastaan yllätyin suuresti, sillä ennakkokäsitykseni elokuvasta olivat täysin erilaiset, mitä olin kuvitellut. Poistuin teatterista nimittäin hymyssä suin ja tyytyväisenä. Hyvä elokuva ja yllättäen (!!!!) jopa tyttöystäväni oli asiasta samaa mieltä. No, se on sillon jo paljon se.

Juoni on perin yksinkertaista: toimintaa, kidnappaus, toimintaa, pelastus, toimintaa, ryöstö, toimintaa, murhayritys, loppuselvittely. No, yksinkertaista ja toimivaa. Juoni on tosin tarkemmin ajatellen aika hataralla pohjalla ja elokuva perustuukin vain nopeille kuvakulman ja kohtausten vaihdoille. Mitään syventävää ei ole mukana, vaan kaikki on pintaliitoa; mikä on oikeastaan ihan hyvä asia ja huono…

Näyttelijät ovat Kauniita isolla koolla. Varsinkin Drew Barrymore ja Cameron Diaz ovat erittäin hmm… hyvän näköisiä. =P Muutkin näyttelijät ovat kauniita ja nuoria suurimmaksi osaksi. No, itse roolisuorituksena kaikki onnnistuvat hyvin, sillä heidän roolinsa on tehty väljästi. Oikeasti tuosta elokuvasta ei huomaisi, jos joku tekisi jotain väärin. Sellaista (pintameininkiä) koko elokuva on.

Charlien enkelit on mukaansa tempaava elokuva. Se on ehdottomasti seksikäs elokuva, eikä ole mikään ihmekään, että Diaz on sanonut, että tämä elokuva myy seksillä. Se on totta: naiset pukeutuvat mitä kireimpiin ja paljastavimpiin asuihin, jotka varmasti mielyttävät mies-katsojan silmää. Lisäksi elokuva on jotenkin rento ja hauska ja sitä on erittäin mukava katsella. Suosittelen!

4.5

Summary

Genret: komedia,toiminta
Kesto: 105 min
Ohjaaja: McG
Pääosissa: Cameron Diaz,Drew Barrymore,Lucy Liu,Bill Murray,Sam Rockwell
Valmistusmaa: Yhdysvallat,Saksa
Valmistusvuosi: 2000

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments