elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Okei, Tom Hanks on loistava näyttelijä ja varsinkin tätä elokuvaa varten hän joutui koville laihduttaessaan kymmeniä kiloja (?). Tämäkään tosiseikka ei riitä pelastamaan tätä...

Okei, Tom Hanks on loistava näyttelijä ja varsinkin tätä elokuvaa varten hän joutui koville laihduttaessaan kymmeniä kiloja (?). Tämäkään tosiseikka ei riitä pelastamaan tätä elokuvaa. Älkää toki ymmärtäkö väärin: Cast away ei ole huono elokuva, se ei vain toimi.

CA on jaettu jotenkin selkeästi kolmeen erilliseen osaan. On alun alkuhämmingit (Rakastan sinua ja sen sellaista), sitten on haaksirikko ja neljän vuoden yksinäisyys autiolla saarella ja sitten tulee vielä loppuhämmingit (olen palannut, rakastan yhä sinua). Eli pointtini on, että tämä elokuva olisi pitänyt selkeästi tehdä joko selviämistarinaksi TAI rakkaustarinaksi. Nyt se on kumpaakin ja voitte uskoa, että se ei toimi.

Näyttelijät ovat… jotain. Pääosa lankeaa Hanksille, joka selviytyy urakastaan jälleen kerran kunnialla. Toisiksi paras näyttelijä on lentopallo nimeltä Wilson. Muista näyttelijöistä en viitsi edes mainita muuta kuin, että he näyttelevät pikkuosansa mielestäni kohtuullisen huonosti. Mutta tosiaan: kaikki kunnia Hanksille ja Wilsonille.

CA on hyvä yritys, mutta se epäonnistuu katsojan mukaansa tempaamisessa. Kaikki on tasapaksua puurtamista ja tasapainoilua rakkaustarinan ja selvitymistarinan välillä. Unohtakaa tämä leffa, ellette halua nähdä Hanksia.

  • 50%
    Cast away - 50%
50%

Poiminta

Genret: draama,seikkailu
Kesto: 143 min
Ohjaaja: Robert Zemeckis
Pääosissa: Tom Hanks
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2000

Sending
User Review
0 (0 votes)

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments