elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Juuri vuokralle tullut elokuva Birthday girl joutui mukaani videovuokraamosta. Tällä kertaa syy oli täysin lafkan omistajan, joka suositteli tätä elokuvaa. Suositteli muuten vähän turhaan....

Juuri vuokralle tullut elokuva Birthday girl joutui mukaani videovuokraamosta. Tällä kertaa syy oli täysin lafkan omistajan, joka suositteli tätä elokuvaa.

Suositteli muuten vähän turhaan. BG on korkeintaan keskinkertainen elokuva, vaikkakin Nicole Kidmanin kaltainen stara on tälläiseen elokuvaan eksynyt. Hänen (näin ohimennen muuten) roolityönsä vaikutti aika lailla rutiininomaiselta. Samoin muidenkin mukana olleiden näyttelijöiden, joiden nimiä en todellakaan jaksa muistaa. Tuttuja naamoja silti.

BG:n juoni on aluksi mielenkiintoinen, mutta siitä ei ole todellakaan otettu kaikkea irti. Juoni lassahtaa jossain puolen tunnin kohdalla ihan peruskamaksi. Niin, kyllä tälläisen elokuvan kerran voi katsoa. Juonesta en viitsi sen enempää kertoa kuin, että englantilainen tilaa itselleen vaimon Venäjältä ja tämä vaimo onkin vähän petollinen… Tuloksena on kohtuullisen tavallinen soppa, jonka jäähtymistä ei tarvitse odotella.

  • 60%
    Birthday girl - 60%
60%

Poiminta

Genret: draama,komedia,rakkaus
Kesto: 93 min
Ohjaaja: Jez Butterworth
Pääosissa: Nicole Kidman,Ben Chaplin,Vincent Cassel,Mathieu Kassovitz
Valmistusmaa: Yhdysvallat,Iso-Britannia
Valmistusvuosi: 2001

Sending
User Review
0 (0 votes)

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments