elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Menin katsomaan Lost in Translationia aika odottavaisin mielin. Elokuvasta oli kuulunut paljon hyvää ja aika kekseliäältä kuulostava juoni oli uutta melkein kaikkiin muihin jenkkilöpinöihin...

Menin katsomaan Lost in Translationia aika odottavaisin mielin. Elokuvasta oli kuulunut paljon hyvää ja aika kekseliäältä kuulostava juoni oli uutta melkein kaikkiin muihin jenkkilöpinöihin verrattuna. Kerrankin elokuva, jossa rakastuneet päähenkilöt eivät eläisi elämänsä loppuun asti ällöttävän onnellisina!

Leffa alkaa näyttämällä Scarlett Johanssonin takapuolen olemuksia. Sitä on kiva katsoa (arvostelija on miespuolinen henkilö), mutta samalla kannattaisi pitää mielessä, että kyllä se paremmaksi muuttuu vielä. Bill Murray on suuri leffatähti, joka tulee Japaniin viskin promokuviin. Ällöystävälliset japanilaiset lähinnä saavat Murrayn hahmossa (Bob Harris) murhanhimoisia viboja. Samalla lailla itsensä täysin ulkopuoliseksi tuntee Johansson (Charlotte), joka on tullut Japaniin hänen valokuvaajapoikaystävänsä kuvauskeikkaa varten. Yksinäiset sielut löytävät toisensa hetki toisensa jälkeen samoista paikoista ja treffailu alkaa kivasti ja varovasti. Molemmilla on paljon menetettävää..

Elokuva oli aika hykerryttävä alusta loppuun, oli ihan hyväkin, ettei leffa tarjonnut mitään räkänauruja missään vaiheessa. Oli mieltä ylentävää seurata, miten leffatähdilläkin on samoja ongelmia kuin ihan tavallisilla pulliaisilla; elokuva palauttaa uskon ihmisyyteen. Oli myös ilahduttavaa kuulla vaiheeksi, että Japani on paska maa.

Lost in translation tarjoaa katsojalle mukavan sysäyksen alkuiltaan. Nautitaan parhaiten hyvällä mielellä ja kello seitsemän näytöksessä (hyvä seura on myös plussaa).

4.5

Poiminta

Genret: draama,komedia
Kesto: 102 min
Ohjaaja: Sofia Coppola
Pääosissa: Bill Murray,Scarlett Johansson
Valmistusmaa: Yhdysvallat,Japani
Valmistusvuosi: 2003

Sending
User Review
0 (0 votes)

Niko Koivuniemi

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments