elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Kivaa oli, kun olin katsomassa Salaisuus pinnan alla elokuvan. Olin nähnyt etukäteen kyseisen elokuvan trailerin ja sen perusteella olin päättänyt nähdä sen elokuvan. No,...

Kivaa oli, kun olin katsomassa Salaisuus pinnan alla elokuvan. Olin nähnyt etukäteen kyseisen elokuvan trailerin ja sen perusteella olin päättänyt nähdä sen elokuvan. No, tuumasta toimeen ja sain kuin sainkin tyttöystäväni lähtemään mukaani katsomaan todella hienosti rakennettua elokuvaa.

Elokuvan näyttelijät ovat ainakin minulle erittäin tuttuja: Michelle Pfeiffer tekee yhden parhaimmista näkemistäni roolisuorituksistaan ja Harrison Ford on taas kerran loistava. Pfeiffer näyttelee keski-ikäistä aviovaimoa, joka on juuri miehensä (Ford) kanssa passittanut tyttärensä collegeen. Pfeifferin on sinänsä poikkeuksellinen, koska hän on tällä kertaa jotenkin herkkä ja vahva samaan aikaan. Hän pystyy näyttelemään erilaisia tunteita todella miellyttävästi. Lisäksi tietysti… hän osaa kiljua juuri sopivasti. Ford puolestaan tekee jälleen kerran todella vakuuttavaa jälkeä (niin kuin lähes aina) ja näyttelee tietenkin Pfeifferin näyttelemän naisen aviomiestä. Juoni on periaatteessa yksinkertainen, mutta tehokas. Aviopari on juuri passittanut tyttärensä collegeen. Aviomies toivoo suhteeseen uutta potkua, vaikka avioliitto sujuu erinomaisesti. No, kaikki sujuu hyvin, kunnes kummitus alkaa vainota Pfeifferin näyttelemää naista. Soppahan siitä syntyy, joka johtaa väkivaltaisuuksiin, pelotteluun, itkuihin ja sekaisiin mielentiloihin. Loistavaa työtä.

Salaisuus pinnan alla on elokuva, mitä te ette halua jättää katsomatta. Se on tehokas "kauhu"elokuva, joka ei ainakaan jättänyt tyttöäni kylmäksi: hän kun liimautui kainalooni ja lennätti karkkipussin kädestäni lattialle kaataen samalla soodaveden. Joo, tämä on hyvä elokuva.

4.5

Summary

Genret: draama,kauhu
Kesto: 131 min
Ohjaaja: Robert Zemeckis
Pääosissa: Michelle Pfeiffer,Harrison Ford
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2000

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments