elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Menin katsomaan Bad Companyn vain koska siinä viehätti kaksi seikkaa. Tummanpuhuviin elokuviin erikoistunut ohjaaja Joel Schumacher sekä monasti pääosissa vakuuttanut näyttelijä Sir Anthony Hopkins....

Menin katsomaan Bad Companyn vain koska siinä viehätti kaksi seikkaa. Tummanpuhuviin elokuviin erikoistunut ohjaaja Joel Schumacher sekä monasti pääosissa vakuuttanut näyttelijä Sir Anthony Hopkins. Molemmat pettivät odotukseni mitä pahimmalla tavalla. Tämä elokuva on todella huono.

Luulen ettei kukaan muu ole halunnut tehdä tätä elokuvaa kuin pääosassa heiluva Chris Rock. Paskoja vitsejä satelee vielä paskempien perään. Vaikka elokuva olisi teknisesti puhdasta smaragdia ja mukana tekijöistä parhaat niin ei se paranna elokuvan sielua, käsikirjoitusta, joka olisi pitänyt jäädä kirjoittamatta. Juoni ei ole edes lapsellinen vaan yksinkertaisen typerä jollaista ei jaksa seurata missään muodossa. Kaameita määriä järjettömiä ja irrallisia tapahtumia joita sidotaan yhteen heikolla paalinarulla ja tuetaan koko roska rautalangalla kasaan.

Eräs loistava agentti tapetaan kun hän on soluttautunut rikollisjengiin, jotka räveltää ydinaseiden kanssa. Nyt virastojen on löydettävä agentin identtinen kaksoisveli ja koulutettava hänet operaatioon soveltuvaksi ja pelastaa maailma. Että eipä idiootimpaa ripulia onneksi.

Musiikki on niin ällöttävää paukuttelua, että tekisi mieli oksentaa. Jotain kaameaa Trevor Rabinia, joka yrittää massiivisuudellaan ja volyymillaan kovasti olla vanhan koulukunnan Hans Zimmeriä muttei saa asetettua edes kahta järkevää nuottia peräkkäin.

Elokuva on niin karmaiseva etten edes halua sanoa siitä mitään muuta.

  • 1%
    Bad Company - 1%
1%

Tiedot

Genret: komedia,toiminta
Kesto: 116 min
Ohjaaja: Joel Schumacher
Pääosissa: Anthony Hopkins,Chris Rock
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2002

Sending
User Review
0 (0 votes)

Matti Mikkonen

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments