elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Kaikki, jotka haluaa nähdä hassun näköistä disko-tanssia, niin ei muuta kuin katsomaan Saturday night fever! Tämä elokuva on piristävä "rallatus". Älkää kysykö tosta rallatuksesta...

Kaikki, jotka haluaa nähdä hassun näköistä disko-tanssia, niin ei muuta kuin katsomaan Saturday night fever! Tämä elokuva on piristävä "rallatus". Älkää kysykö tosta rallatuksesta mitään, se tuli vain mieleeni.

Tuttu päänosanesittäjä on tanssahtelemassa: nimittäin nuori John Travolta, joka -melkein voisi sanoa- tekee parhaan suorituksensa heti Pulp Fictionin ja Face Offin jälkeen näyttelemällä nuorta nobodyä, tai ainakin melkein, joka käy ääliökavereidensa kanssa tanssimassa, juomassa ja naimassa Odyssey 2001 -raflassa. Sitten tulee se pakollinen ihastuminen ja aikuistuminen jossain vaiheessa elokuvaa mukaan kuvaan. Siitä sitten elokuva etenee helposti arvattavasti menevällä juonella.

En oikein tiedä, mitä sanoa tästä elokuvasta, mutta ainakin BeeGee:sin hauska (mun mielestä) rallatus-musa sopii kuin punanen nenä pellen päähän tähän elokuvaan. 🙂 Saturday night fever sopii kaikille ja on oikein oikeastaan leppoisa elokuva, vaikkakin välillä vedetään turpaan ja lopussa haetaan draamaakin mukaan. Se kannattaa käydä vuokraamassa ja katsella vaikka tyttöystävän kanssa parin kolmen siideripullon (nuoremmilla kola-pullon) kanssa. Siten elokuva rallattaa mukavasti eteenpäin.

3.5

Summary

Genret: komedia,rakkaus,musikaali
Kesto: 118 min
Ohjaaja: John Badham
Pääosissa: John Travolta,Karen Lynn Gorney,Barry Miller,Joseph Cali,Paul Pape,Donna Pescow,Bruce Ornstein
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 1977

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments