elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Paremman puutteessa kävin katsomassa Angel eyes -nimisen leffan. Se ei ollut varsinaisesti mikään huippuhyvä elokuva, muttei myöskään pahempi pettymys. Mieleen jäi lähinnä olo: “Jees,...

Paremman puutteessa kävin katsomassa Angel eyes -nimisen leffan. Se ei ollut varsinaisesti mikään huippuhyvä elokuva, muttei myöskään pahempi pettymys. Mieleen jäi lähinnä olo: “Jees, jees.”

Angel eysissähän on kysymys tyypillisestä rakkaustarinasta, joka alkaa ehkä hieman epätavallisesti. Sitten juoni lähteekin soljumaan eteenpäin aaltomaisesti sen kummemmin ihmeitä esittelemättä. Väliin heitetään dramatiikkaa henkilöiden perhesuhteista ja muutama lause tyypillistä uhoa. Sitten sovitellaan ja kerrotaan jotain koskettavaa. Ja kuten arvaatte: lopussa rakastavaiset saavat toisensa ja he elävät elämänsä onnellisena loppuun.

Vaikka juoni onkin enemmän kuin tyypillinen, niin itse näyttelijöissä ei ole mitään vikaa. He osaavat asiansa, ja ainakin Lopez hurmaa taas kerran mieskatsojat sataprosenttisella varmuudella. Jim Caviezel ei ole minulle mikään uusi tuttavuus, vaan hän näytteli Veteen piirretyssä viivassa. Jim suoriutuu osastaan erinomaisesti. Mielestäni paremmin kuin Lopez, jonka hahmo sortuu ehkä hieman stereotypioihin.

Voin suositella tätä elokuvaa kaikille pareille. Se on erinomainen treffielokuva, koska se sisältää sellaista rakastumisen tunnetta ja siinä ei ole loppujen lopuksi kovinkaan paljon nykyelokuvissa olevaa väkivaltaa. Suosittelen tätä leppoisaa elokuvaa vaikkapa sunnuntai-illaksi.

  • 60%
    Angel eyes - 60%
60%

Poiminta

Genret: draama,rakkaus
Kesto: 103 min
Ohjaaja: Luis Mandoki
Pääosissa: Jennifer Lopez,Jim Caviezel
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2001

Sending
User Review
0 (0 votes)

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments