elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

-Uskomatonta! Mike Myers on tehnyt sen taas. -Mestariteoksen??? -Hahahahahaha fuck no. -No mitäs sitten? -Suhteellisen megakämäsen ja aiempiin elokuviinsa nähden turhan identtisen pätkän. -Jahas...

-Uskomatonta! Mike Myers on tehnyt sen taas.

-Mestariteoksen???

-Hahahahahaha fuck no.

-No mitäs sitten?

-Suhteellisen megakämäsen ja aiempiin elokuviinsa nähden turhan identtisen pätkän.

-Jahas jahas. No mikäs siinä oli juonena?

-Ei vittu et varmaan voi edes uskoa tätä. Mike on amerikkalaissyntyinen rakkausguru, joka mongertaa taas hupaisalla aksentilla, viljelee about samoja läppiä kuin Austin Powerseissa, rakastuu, voittaa muiden ja siinä samalla omat demoninsa, laulaa ja tanssii omaan typerään tyyliinsä, natsaa Jessica Alban tosta vaan, soittaa vähän sitraa ja tanssii taas vähän lisää bbvdnfxgfdäsöcxg.v,fdcgvbdfc!!Q21qweds

-Shit is for real?

-Jep. Jos Mike oli hauska joskus way back ysäriaikoina Saturday Night Livessa ja ehkä vielä jollain tapaa Wayne’s Worldissa ja Austin Powersissa, pitää kyl myöntää, että nykyään se spede pistää vaan vituttaan.

-Komppaan.

-Jooh, taas niitä samoja alapäävitsejä, paskoja aksentteja, yksipuoliseksi käyviä maneerimyriadeja ja naurettavaa, joskaan ei missään vaiheessa huvittavaa, kohellusta. Välillä se saatanan puhe vielä muuttuu siitä b-luokan stereotyyppisestä intianenglannista lähemmäs Austin Powersien brittienglantia, ja paikotellen kuullaan faashaa maashaa -paskaakin. Hihihihihirveyttä.

-No voisko tätä kattoo edes pienis sievis kavereiden kanssa tai vaihtoehtosesti darrahajotuksiin?

-En oo ikinä tajunnut, miksi jengi kattois darrassa yhtään sen paskempia elokuvia kuin selvinpäinkään. Siihen tarkotukseen on keksitty lauantai- ja sunnuntaiaamujen seesteiset tositv-ohjelmat.

-Kai tossa nyt jotain hyvää oli pakko olla?

-No eipä juuri. Parit ihan hauskat läpät. Erityisesti Morgan Freeman narraattorina -vitsi uppos, mutta sekin johtunee osittain omista Freemanin yltiösympaattisen äänen antipatioista. Eniten vitutti se, että Myers olisi oikeesti voinut tehdä laadukkaan parodian Hollywoodin tai miksei koko jenkkilän self-help-bisneksestä, messiaanisten parantajien palvonnasta, Oprah-maniasta. Mutta ei. Jälleen kerran ollaan menty siitä, missä aita on matalin. Pissa-kakka-pippeli-pimppi-oho-päästin-pierun-ja-nyt-virnuilen-typerästi-vitsit kunniaan Mike. Oot hieno jätkä.

  • 20%
    Love Guru - 20%
20%

Tiedot

Genret: komedia
Kesto: 87 min
Ohjaaja: Marco Schnabel
Pääosissa: Meagan Good,Romany Malco,Ben Kingsley,Jessica Alba,Justin Timberlake,Mike Myers,Verne Troyer
Valmistusmaa: Yhdysvallat,Saksa,Kanada
Valmistusvuosi: 2008

Sending
User Review
0 (0 votes)

Heikki Kettunen

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments