elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Perjantai on pahin yllätti ainakin minut sen hauskuudellaan ja “ihmeellisellä” juonellaan. Vaikka trailerin nähtyä ajattelin että siitä ei olisi mihinkään, tajusin että olin väärässä....

Perjantai on pahin yllätti ainakin minut sen hauskuudellaan ja “ihmeellisellä” juonellaan. Vaikka trailerin nähtyä ajattelin että siitä ei olisi mihinkään, tajusin että olin väärässä.

Perjantai on pahin on Mark Watersin niin sanottu esikoisohjaus, sillä aikaisempaan tuotantoon ei mitään varteenotettavaa kuulu.

Anna, on teini-ikäinen koulua käyvä nuori nainen, jonka harrastuksiin kuuluu bändissä soittaminen Annan perheen autotallissa. Anna, jonka ajatukset pyörivät pääpiirtein bandissa ja koulun ihanimmassa jätkässä, Jakessa ei voi ymmärtää äitiään, joka on leskeksi jäänyt psykiatri. Anna ja hänen äitinsä Tess eivät tule toimeen oikein missään, ja he piikittelevätkin toisiansa heidän elämästään aina sopivan paikan tullen. Eräänä tuikitavallisena päivänä kiinalaisessa ravintolassa vanha kiinalainen rouva kuulee Annan ja Tessin riidan ja päättää puuttua asiaan antamalla heille “taikakeksin”, joka vaihtaa Annan ja Tessin ruumiit.

Matkan aikana he oppivat kunnioittamaan toistensa elämää, mutta jotain on tehtävä, sillä Tessin häät häämöttävät jo seuraavana päivänä.

Perjantai on pahin yllätti hauskasti sen kohelluksillaan. Joissain kohdissa minullakin nousi sormet suuhun kun ajattelin mitä seuraavaksi tapahtuu. Ja välillä revähti sellasia naurun purskahduksia joita harvoin näkee.

Näyttelijöistä sen verran, että Jamie Lee Curtis Tess-äitinä sekä Lindsay Lohan Annana vetävät parhaat roolisuoritukset tässä elokuvassa. Sivurooleissa on sitten sellasta tasapaksua näyttelijätyötä eikä kukaan nouse ylitse muiden. Perjantai on pahin jaksaa yllättää valitettavasti vain ensimmäisellä kerralla, eikä sitä ole pituudella pilattu. Se on ehdottomasti katsastuksen arvoinen, ja jos hauskaa elokuvaa etsii, niin tässä on sellainen.

  • 60%
    Perjantai on pahin - 60%
60%

Tiedot

Genret: komedia
Kesto: 93 min
Ohjaaja: Mark S. Waters
Pääosissa: Jamie Lee Curtis,Lindsay Lohan,Mark Harmon
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2003

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments