elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Aluksi varoitan kaikkia: Pahat pojat DVD sisältää mainoksia ja elokuvan trailerin, joita ei saa mitenkään pois. Näin ainakin vuokra-DVD:ssä. Suoraan sanoen pelottavan tyhmää, että...

Aluksi varoitan kaikkia: Pahat pojat DVD sisältää mainoksia ja elokuvan trailerin, joita ei saa mitenkään pois. Näin ainakin vuokra-DVD:ssä. Suoraan sanoen pelottavan tyhmää, että joutuu jotain expertin mainoksia katselemaan. Siinä hajoaa pää.

Itse elokuva oli sitten pettymys. Jaakon mainitsema huumori oli huonoa, eikä juurikaan minulle auennut. Kertaakaan en edes hymähtänyt. Muutenkin juoni oli loppujen lopuksi hämärä ja suoraan sanoen suoraksi oiottua. Asiat rullaavat vain hämärästi eteenpäin, kunnes yhtäkkiä veljekset ovat menossa vankilaan. Justiinsa juu. Kertoisiko joku, että mitä sillä välillä tapahtui?

Näyttelijöistä sen verran, että ainoastaan Jasper Pääkkösen ja Vesa-Matti Loirin suoritukset jäivät mieleen. Varsinkin Loiri on kertakaikkiaan loistava mielisairaana isänä. Hänen suorituksensa tuovat väkisinkin mieleen Pohjanmaa -elokuva, jossa Esko Salmisen näyttelemä oli myös vahvassa roolissa. Joka tapauksessa näyttelijät jäävät jotenkin kasvottomiksi, vaikka jokainen heistä tuttu onkin.

Pahoja poikia on niin paljon myllytetty mediassa, että luulin elokuvan olevan paljon parempi kuin mitä se sitten on. Tällä kertaa täytyykin sanoa, että Pahat pojat on markkinoinnin riemuvoitto.

2.5

Summary

Genret: rikos
Kesto: 120 min
Ohjaaja: Aleksi Mäkelä
Pääosissa: Peter Franzén,Jasper Pääkkönen,Niko Saarela,Lauri Nurkse,Vesa-Matti Loiri
Valmistusmaa: Suomi
Valmistusvuosi: 2003

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments