elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Juu. Ensimmäisen osan valtavan menestyksen siivittämänä enkelit saivat vielä toisenkin mahdollisuuden. Onneksi tällä kertaa ei tapahdu sitä, mitä jatko-osille yleensä tapahtuu ja uusi enkelit...

Juu. Ensimmäisen osan valtavan menestyksen siivittämänä enkelit saivat vielä toisenkin mahdollisuuden. Onneksi tällä kertaa ei tapahdu sitä, mitä jatko-osille yleensä tapahtuu ja uusi enkelit onkin viihdyttävää katsottavaa.

Juonesta ei Charlien enkeleiden toisessa tulemisessa ole tietoakaan. Eteenpäin mennään kuin päättömät kanat ja hauskaa pidetään kuin viimeiset vuodet olisivat menossa. Joka käänteeseen otetaan mukaan tyttömäistä kikatusta ja sekoilua: suoranaista bimboilua, joka ei voi olla naurattamatta kriittistä katsojaa. Koska enkeleissä on jonkinlainen juoni, niin kerrataan se: enkelit varastavat, vetävät turpaan ja sekoilevat päättömästi ympäri Los Angelesia ja Mongoliaa. That’s it.

Uusin enkeli-elokuva on myös erittäin porno. Tällä kertaa oikeastaan mikään ei ole enää pyhää ja peppua heilutellaan kuin nimeltä mainitsemattoman BS:n videoissa ja mitä kireimpiä asuja lyödään ruutuun kuin lihaa lihatiskille. Monille ei varmaan liene suurikaan yllätys, että tämä elokuva myy seksillä ja väkivallalla, joka kyllä tällä kertaa jostain syystä miellyttää meikäläistä. Toiminta-kohtaukset ovatkin ehkä elokuvan parasta antia, sillä niihin on valittu mitä oivallisin musiikki. Jo ykkös-osan parhaassa toimintakohtauksessa soinut Prodigyn Smack my bitch up saa ylvästä jatkoa. Tällä kertaa Barrymore, Diaz ja Liu mättävät äijiä kuin myös leikeltyä Demi Moorea (kissa se silti on…) Prodigyn Breathen ja Firestarterin tahdissa. Mukaan on myös otettu Chemical Brothersien loistava Block Rockin’ Beats, joka tuo kyllä toimintakohtauksiin loistavaa särmää. Muutenkin uusien enkeleiden musiikki on aivan mahtavaa. Tällä kertaa jopa elokuvan soundtrackin ostaminen saattaisi olla paikallaan.

Charlien enkelit -Kurvit suoriksi- on hauska ja erittäin viihdyttävä elokuva. Koko ajan tapahtuu jotain, menoa ja meininkiä ei todellakaan puutu. Tätä voi suositella melkein kaikille, jotka mahtuvat ikärajan sisään.

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

Ei kommentteja

Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.