Bruce Taivaanlahja

Lähdin aika korkein odotuksin elokuviin katsomaan Bruce Taivaanlahjaa. Odotin elokuvalta jonkinlaista älykästä komediaa, mutta sainkin latteahkon koko perheen hellyyttävän komedian.

Henkilökohtaisesti pidän eniten Man on the Moonista, sillä siinä Carrey oli jotain muuta kuin hupaisa naamanvääntelijä. Tuo kyseinen elokuva toi minulle toivoa, että Carrey alkaisi luomaan uraansa enemmän vakavimpiin rooleihin kuin koomisiin naamanvääntelyihin, jotka kyllä silti jaksavat jopa minua naurattaa. Tällä kertaa kuitenkin Carreyn hahmo oli liian hellyyttävä ja hölmö, että miehestä saisi sen potentiaalin irti, mikä on mahdollista. Oikeastaan Carrey on jotenkin imetty kuiviin koko elokuvassa, eikä hän pääse toteuttamaan itseään kunnolla kuin pariin kolmeen kertaan… valitettavasti.

Itse elokuva oli välillä kauheaa katsottavaa. Varsinkin hyvän alun jälkeen lähes kaikki alkoi mennä päin mäntyä. Anistonin tissi-vitsin jälkeen en oikein jaksanut enää edes nauraa millekään jutulle, koska ne eivät mahtuneet huumorintajuuni millään lailla. Valitettavasti maailman parantaminen otettiin jälleen mukaan ja ennalta-arvattavaa idioottimaista loppua saattoi vain odottaa tapahtuvaksi. Valitettavasti tämä suhteellisen kohuttu leffa oli siis toisin sanoen floppi.

  • 40%
    Bruce Taivaanlahja - 40%
40%

Poiminta

Genret: komedia
Kesto: 101 min
Ohjaaja: Tom Shadyac
Pääosissa: Jim Carrey,Morgan Freeman,Jennifer Aniston,Philip Baker Hall,Catherine Bell
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2003

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
16 years ago

3p

Anonymous
Anonymous
18 years ago

Tusinakakkaa.

+
+
16 years ago

4p

yrypk
yrypk
16 years ago

3p