elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Ristikäämme kaikki kätemme, ettei Tommy Lee Wallace enää tee elokuvia. Nimittäin Makuunista löytynyt Vampires -Los muertos oli erittäin huono elokuva. Siitä ei ole oikein...

Ristikäämme kaikki kätemme, ettei Tommy Lee Wallace enää tee elokuvia. Nimittäin Makuunista löytynyt Vampires -Los muertos oli erittäin huono elokuva. Siitä ei ole oikein mitään hyvää sanottavaa siitäkin huolimatta, että elokuva kestää vain 1h ja 30min, sillä tuokin aika oli tappavan pitkä aika katsoa tätä Bon Jovin tähdittämää elokuvaa. Hohhoijaa…

Aloitetaan taas näyttelijöistä. Pääosassa loistaa *kröhöm* tosiaan Jon Bon Jovi, joka näyttelee vampyyrinmetsästäjää Derek Blissiä. En tiedä teistä, mutta minusta "pehmo-Joville" ei tälläiset kovis-roolit sovi. Nimittäin kun Bon Jovi yrittää edes vähän näytellä coolia tai kovista, niin hän näyttää korkeintaan pieneltä pörröiseltä pehmokarhulta, jollaista osa on tottunut näkemään Ally McBealissa. Bon Jovin näyttelijänlahjat rajoittuvat siis kaikenkarvaisiin rakkauselokuviin tai korkeintaan pehmoisiin (ei verta) draamoihin. Muista näyttelijöistä minulla ei ole sitten muuta sanottavaa kuin, että voi hellan-lettas. Onko heille maksettu palkkaakin??!? Jossain amatööri-elokuvissakin on parempia näyttelijöitä.

Juoni on todella tyypillinen, suorastaan puuduttava, jonka arvaa ennalta jo alusta asti. Derek Bliss on vampyyrinmetsästäjä, jolle maksetaan vampyyrien tappamisesta. Derek saa toimeksiannon puhelimella, jossa häntä pyydetään kokoamaan vampyyrintappajista koostuva ryhmä. Derekille tulee heti harmeja, sillä hänen vampyyrintappajiaan "suolataan" järjestelmällisesti. Niinpä Bliss joutuu kokoamaan ryhmänsä kaikenkarvaisista amatööreistä, jotka tulevat matkan varrelta Blissin mukaan. Sitten alkaa se perinteinen kissa-hiiri-leikki, jossa jengiä kuolee puolin toisin. Yleensä tälläisissä elokuvissa toiminta pelastaa vähän, mutta tässä elokuvassa kaikki on niin tappavan tylsää, että katsoja meinaa nukahtaa kesken kaiken.

JC:n Vampires -LM on todella, todella huono elokuva. Katsoisin melkein minkä tahansa muun elokuvan uudestaan kuin ko. elokuvan. Lisäksi toivon sydämestäni, ettei Tommy Lee Wallace innostu enää tekemään uusia elokuvia. Kaiken tuon lisäksi toivon, ettei Bon Jovi tekisi enää yhtään toiminta-elokuvaa, joka on takakannessa naamioitu "kauhu-elokuvaksi"! TSIISUS!

Summary

Genret: kauhu,toiminta
Kesto: 93 min
Ohjaaja: Tommy Lee Wallace
Pääosissa: Jon Bon Jovi,Cristián de la Fuente,Natasha Gregson Wagner,Arly Jover,Darius McCrary,Diego Luna,Honorato Magaloni
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2002

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments