elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Johnny English on Peter Howittin uusin komediaelokuva joka sai ensi-iltansa suomessa 11.4. Minulle ainakin “tuntematon” ohjaaja P. Howitt on ohjannut mm. Sliding Doors ja...

Johnny English on Peter Howittin uusin komediaelokuva joka sai ensi-iltansa suomessa 11.4. Minulle ainakin “tuntematon” ohjaaja P. Howitt on ohjannut mm. Sliding Doors ja AntiTrust. Johnny Englishiä elokuvassa näyttelee maailmankuulu Rowan Atkinson joka on tuttu mm. Bean-sarjoista. Elokuvan kaunokaista Lorna Campbellia näyttelee laulaja Natalie Imbruglia. Viimisenä suosikkini John Malkovich joka esittää elokuvan pahista, Pascal Sauvagea. Näyttelijäkaarti on loistavasti valittu ja ehkä juurin heidän takiaan elokuva kasassa pysyykin.

Aivoton tumpelo Johnny English pääsee englannin huippuagentiksi onnekkaan yhteensattuman vuoksi. Ensimmäisellä tehtävällään Englannin kruunujalokivet varastetaan ja JE:n tehtävä on saada ne takaisin. JE ja hänen parinsa ovat vakuuttuneita siitä että juonen takana toimii ranskalaispohatta Pascal Sauvage. Avukseen Johnny English saa kauniin M-16 agentin Lorna Cambelin. On siis aika pelastaa kruunujalokivet.

Rowan Atkinson on tunnettu “Nolojen tilanteiden mies” eikä tämä leffa tuo poikkeusta. Loistavalla huumorilla maustettu Johnny English on tämän vuoden ehdottomia Komedialeffoja. Kaiken lisäksi elokuva sopii koko perheelle alhaisen ikärajansa takia (K7). Oli myös mukavaa nähdä elokuvataiteen aatelinen John Malkovich taas vauhdissa. Ei ole paha maksaa 10 euroa sunnuntai-illan huvista. Suosittelen kaikille lämpimästi.

  • 60%
    Johnny English - 60%
60%

Tiedot

Genret: komedia
Kesto: 88 min
Ohjaaja: Peter Howitt
Pääosissa: Rowan Atkinson,John Malkovich,Natalia Imbruglia
Valmistusmaa: Iso-Britannia
Valmistusvuosi: 2003

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments