elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

No niin: nyt olen saanut "ahnaisiin" käsiini Insomnia-nimisen elokuvan, jonka katselin sitten rattoisassa seurassa tässä viime viikonloppuna. Odotin elokuvalta paljon, sillä mukana oli mielenkiintoisia...

No niin: nyt olen saanut "ahnaisiin" käsiini Insomnia-nimisen elokuvan, jonka katselin sitten rattoisassa seurassa tässä viime viikonloppuna. Odotin elokuvalta paljon, sillä mukana oli mielenkiintoisia näyttelijöitä ja nimen omaan suuria nimiä, kuten Al Pacino ja Robin Williams. Lisäksi traileri näytti erittäin lupaavalta ja tarina kuulosti tavanomaiselta, mutta silti omaperäiseltä.

On siis turhaa väittää, etten ollut pettynyt elokuvan jälkeen. Käsissäni oli nimittäin keskinkertainen elokuva keskinkertaisella ja tavanomaisella juonella. Siis siekailematta sanon, että tämän elokuvan olisi luullut olevan paljon parempi! Sitä se ei kuitenkaan ollut. Yleensä jokseenkin ilmeikäällä Alilla ei ollut kuin zombiemainen katse, joka tosin kuului juoneen, mutta silti. Williamsin luulin koko ajan hymyilevän, mutta kyllä se äijä koetti välillä näyttää jotenkin tavalliselta; siinä kuitenkaan onnistumatta. Siis voi vittu!

Älkää nyt käsittäkö väärin: Insomnia ei suinkaan ollut huono elokuva. Se oli vain minulle ainakin tavanomaisuudessaan valtava pettymys. Suosittelen tätä elokuvaa videovuokraamosta haettavana leffana, en missään tapauksessa suosittele, että menette katsomaan tämän elokuvan elokuvateatteriin!!!

3

Summary

Genret: jännitys
Kesto: 118 min
Ohjaaja: Christopher Nolan
Pääosissa: Al Pacino,Robin Williams,Hilary Swank
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2002

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments