elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Makuunin video-helvetistä löytyi tällä kertaa tälläinen Human nature-niminen elokuva. Se oli ainakin trailerin perusteella erittäin mielenkiintoinen ja mukiinmenevä. Näin siis päättelin. Valitettavasti karu totuus...

Makuunin video-helvetistä löytyi tällä kertaa tälläinen Human nature-niminen elokuva. Se oli ainakin trailerin perusteella erittäin mielenkiintoinen ja mukiinmenevä. Näin siis päättelin. Valitettavasti karu totuus oli toinen, kun näin ko. elokuvan, joka oli yksinkertaisesti sanottuna tylsä.

Juoni on mielenkiintoinen, joka on sitten loppujen lopuksi onnistuttu pilaamaan. ūüėõ Mets√§st√§ l√∂ytyy villi-mies, joka niin… luulee olevansa apina. Sitten tiedemies, jolla on karvainen vaimo (ja joka on naturalisti), l√∂yt√§√§ t√§m√§n villi-miehen mets√§st√§ ja raahaa h√§net laboratorioon. Siell√§ t√§m√§ "apina" saa nimekseen Puff, joka on oikein vekkuli ja leikkis√§ nimi. No, sitten t√§t√§ Puffia koulutetaan ihmisten tavoille ja silloin t√§m√§ valtavalla huumorilla s√§estetty elokuva p√§√§see valloilleen XP.

N√§yttelij√∂iss√§ elokuvassa ei sin√§ns√§ ole vikaa. Rhys Ifans on sin√§ns√§ ihan hauska heppu Puffina, muttei j√§rink√§√§n hauska… ellei sitten lasketa niit√§ lukemattomia loikkia, joita Ifans tekee. ūüėõ Tiedemiest√§, jolla on lemmensotkuja, n√§yttelee sitten ei-niin-ansioituneesti Tim Robbins, joka on oikeastaan ep√§mielytt√§v√§ss√§ roolissa huonoine vuorosanoineen. Rainan karvaisesta naiskauneudesta vastaa sitten Patricia Arquette, joka lienee tuttu joillekin True romance -nimisest√§ elokuvasta. Toisessa naisp√§√§osassa on sitten minulle tuiki tuntematon Miranda Otto. Yhteenvetona voisin sanoa, ett√§ n√§yttelij√§kaarti tekee elokuvassa vain sen v√§ltt√§m√§tt√∂m√§n, eli ei mit√§√§n ylivertaista suoritusta.

HN on huono elokuva. Siinä on hyvän elokuvan ainekset, mutta nämä rakennustarpeet on muurattu kasaan todella surkeasti. En suosittele tätä elokuvaa kenellekään.

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

Ei kommentteja

Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.