elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Makuunin video-helvetistä löytyi tällä kertaa tälläinen Human nature-niminen elokuva. Se oli ainakin trailerin perusteella erittäin mielenkiintoinen ja mukiinmenevä. Näin siis päättelin. Valitettavasti karu totuus...

Makuunin video-helvetistä löytyi tällä kertaa tälläinen Human nature-niminen elokuva. Se oli ainakin trailerin perusteella erittäin mielenkiintoinen ja mukiinmenevä. Näin siis päättelin. Valitettavasti karu totuus oli toinen, kun näin ko. elokuvan, joka oli yksinkertaisesti sanottuna tylsä.

Juoni on mielenkiintoinen, joka on sitten loppujen lopuksi onnistuttu pilaamaan. Metsästä löytyy villi-mies, joka niin… luulee olevansa apina. Sitten tiedemies, jolla on karvainen vaimo (ja joka on naturalisti), löytää tämän villi-miehen metsästä ja raahaa hänet laboratorioon. Siellä tämä “apina” saa nimekseen Puff, joka on oikein vekkuli ja leikkisä nimi. No, sitten tätä Puffia koulutetaan ihmisten tavoille ja silloin tämä valtavalla huumorilla säestetty elokuva pääsee valloilleen.

Näyttelijöissä elokuvassa ei sinänsä ole vikaa. Rhys Ifans on sinänsä ihan hauska heppu Puffina, muttei järinkään hauska… ellei sitten lasketa niitä lukemattomia loikkia, joita Ifans tekee. Tiedemiestä, jolla on lemmensotkuja, näyttelee sitten ei-niin-ansioituneesti Tim Robbins, joka on oikeastaan epämiellyttävässä roolissa huonoine vuorosanoineen. Rainan karvaisesta naiskauneudesta vastaa sitten Patricia Arquette, joka lienee tuttu joillekin True romance -nimisestä elokuvasta. Toisessa naispääosassa on sitten minulle tuiki tuntematon Miranda Otto. Yhteenvetona voisin sanoa, että näyttelijäkaarti tekee elokuvassa vain sen välttämättömän, eli ei mitään ylivertaista suoritusta.

Human Nature on huono elokuva. Siinä on hyvän elokuvan ainekset, mutta nämä rakennustarpeet on muurattu kasaan todella surkeasti. En suosittele tätä elokuvaa kenellekään.

1.5

Summary

Genret: komedia
Kesto: 96 min
Ohjaaja: Michel Gondry
Pääosissa: Patricia Arquette,Rhys Ifans,Tim Robbins
Valmistusmaa: Yhdysvallat,Ranska
Valmistusvuosi: 2001

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments