elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

The Deep end -niminen elokuva löytyi "yllättäen" kantavideovuokraamon laajasta valikoimasta. Teatterilevityksestä pois jäänyt elokuva onkin yllättäen kelpo teos, jonka katsoo mielellään toistekin. Mikään mestariteos...

The Deep end -niminen elokuva löytyi "yllättäen" kantavideovuokraamon laajasta valikoimasta. Teatterilevityksestä pois jäänyt elokuva onkin yllättäen kelpo teos, jonka katsoo mielellään toistekin. Mikään mestariteos DE ei ole, mutta kuitenkin…

Näyttelijät ovat DE:ssä vuokraamolevitykseen tarkoitetussa elokuvassa perinteiseen tapaan tuntemattomia. Ketään näyttelijöistä (ellei sitten lasketa Peter Donatia, joka on jäänyt mieleen X-filesistä) en tuntenut. Pääroolissa hermoilee hyvin Tilda Swinton, joka ensinnäkin saa selville, että hänen poikansa on homo, toisinnäkin, että hänen rakastajansa löytyy kuolleena rannasta ja viimeiseksi, että rikolliset kiristävät Swintonin esittämältä Margaretilta 50 000 taalaa rahaa. Syntyy siis aika mielenkiintoinen tilanne, joka alkaa tietenkin pikku-hiljaa raueta. Swinton esittää todellakin erittäin vakuuttavasti hermoromahduksen partaalla (minun mielestäni) olevaa perheenäitiä. Muista näyttelijöistä sen verran, että he suoriutuvat rooleistaan hyvin.

DE:tä voi suositella kelle tahansa thrillerin / (draaman) ystäville. Se on erittäin positiivinen yllätys elokuvana.

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

Ei kommentteja

Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.