Bad Karma

Alkuun lausun muutaman tunnustuksen. En katsonut elokuvaa montaakaan sekunttia heittämättä sarkastista kommenttia muille kanssakatsojille. Katselin tämän tekeleen lievässä humalatilassa. En katsonut vapaaehtoisesti. Meinasin oksentaa ja se ei johtunut väkisin nauttimastani alkoholista.

Ei tätä elokuvaa kyllä selvänä katsele, jos tätä nyt voi elokuvaksi edes kutsua. Erittäin huonot näyttelijät, tai siis ne ihmiset, jotka oli raahattu kameran eteen lausumaan surkeita vuorosanoja poikkeuksellisen heikosti. Erittäin huonosti ohjattu, kuvattu, lavastettu, huonoa musiikkia ja vain maailman kamalin juoni. Fantastinen paketti siis.

Juonessa oli vaikea pysyä mukana. Aluksi joku huoltoaseman ukko (Damian Chapa) tirkistelee kun joku hämmentävä eukko vaihtaa vaatteita huoltoasemalla. Sitten kyseinen ukonrahjus nukuttaa sen muijan, köyttää sänkyyn ja alkaa kiduttaa tätä sähköllä. Sitten se muija tappaa sen ukon. Niitä hahmoja ei nähdä enään sen jälkeen, vaan kuvaan tulee muita ihmisiä mm. Patsy Kensit, Patrick Muldoon ja muita kujaesoja. Soppaan sotketaan myös Viiltajä Jack. Päähenkilö onkin ollut edellisessä elämässä Viiltäjä Jack ja sen emäntä poltti tämän jossain megauunissa ja nyt se eukko haluaa Jackin takaisin, joka onkin naimisissa oleva psykiatri. Ja semmosta.

No periaatteessa tässä elokuvassa olisi voinut tapahtua ihan mitä vaan, koska se ei kiinosta kettujakaan eikä sen seuraaminen ollut millään tasolla mahdollista vaikka sille kuinka koetti antaa tasavertaisen mahdollisuuden muiden elokuvien kanssa. Haluan takaisin sen ajan, jonka menetin tämän kammottavan mitättömyyden parissa.

Älkää katsoko Bad Karmaa vaan uskokaa kärsineen sanoja ja katsokaa ihan mitä tahansa muuta.

  • 1%
    Bad Karma - 1%
1%

Tiedot

Genret: jännitys,kauhu
Kesto: 92 min
Ohjaaja: John Hough
Pääosissa: Patsy Kensit,Patrick Muldoon,Damian Chapa,Amy Locane
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2002

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments