Austin Powers ja Kultamuna

YEAH BABY! Kaikki ne, jotka haluavat nähdä taattua Austin Powers meininkiä, niin katsokaa tämä elokuva! Tämäkin Austin Powers on samanlaista, samantyylistä meininkiä kuin edellisetkin. Oikeastaan mitään uutta ei ole tuotu, mutta ei se mitään.

Näyttelijät Austin powers Goldmemberissä ovat tuttuja: Mike Meyers näyttelee tällä kertaa vaatimattomasti neljää eri roolia. Ja on sen mukaisesti elokuvan kantava voima. Meyersistä irtoaa kyllä paljon irti: se täytyy kyllä myöntää. Mukana ovat muuten myös Destinys Childin laulaja Beyonce Knowles, joka näyttelee tällä kertaa Austinin agentti-paria. Lisäksi mukana on jälleen monia isoja tähtiä pienissä rooleissa: Tom Cruise, Gwyneth Paltrow, Kevin Spacey, Danny De Vito, Steven Spielberg(!!!), Britney Spears, Osbournen perhe ja John Travolta. Täytyy kyllä myöntää, että heidän pienet roolinsa olivat erittäin hyviä ja naurattivat todella.

Juoni on taas se sama tuttu: tohtori paha (Evil) kiristää maailmaa tällä kertaa meteoriitilla ja Austinin täytyy pelastaa maailma. Ei siitä sen enempää.

Jollekulle saattoi tulla nyt mieleen, että Austin Powers in Goldmember on hyvä elokuva. No, ei se mikään erinomainen elokuva ole, mutta keskinkertainen kylläkin. Muutamat TODELLA hyvät naurut APG:stä saa, mutta loppujen lopuksi vitsit jäävät usein nokkelien sanailujen varaan, jotka eivät oikein jaksa ainakaan minua naurattaa. Kuitenkin: katsokaa tämä elokuva!

  • 69%
    Austin Powers ja Kultamuna - 69%
69%

Poiminta

Genret: komedia
Kesto: 94 min
Ohjaaja: Jay Roach
Pääosissa: Mike Myers,Beyoncé Knowles,Seth Green,Michael York,Robert Wagner,Mindy Sterling,Verne Troyer
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2002

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hou
Hou
17 years ago

toistaa liikaa vanhoja powersejamutta muuten ihan hyvä 4p