Uusi traileri: SEE

Teknologiajätti Apple hyppää mukaan streaming -palveluiden kelkkaan uudella fantasia-sarjalla SEE. Jason Momoan tähdittämässä tarinassa ihmiskunta on tuntemattomista syistä kauttaaltaan sokeutunut ja vuosikymmenten saatossa taantunut takaisin entisaikojen heimolaiselämään. Kun Momoan esittämän Baba Vossin heimoon yllättäen syntyy kaksi lasta, jotka molemmat omaavat näön lahjan, alkaa valtataistelu ihmiskunnan tulevaisuudesta.

Apple ei ainakaan ole pihistellyt tuotannon kanssa. Yksi sarjan ohjaajista on mm. HUNGER GAMES -elokuvista tunnettu Francis Lawrence ja käsikirjoittajana häärii PEAKY BLINDERS -sarjan luoja Steven Knight. Itse sarjan pääkirjoittaja tosin on ainoastaan tähän mennessä kirjoittanut Asylumin halpiselokuvia mutta, kuten Craig Mazinin (SCARY MOVIE 3) tämänvuotinen CHERNOBYL todisti, sekään ei ole enää varma merkki katastrofista.

SEE alkaa Apple TV+ -palvelussa marraskuussa.

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments