elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Uusi traileri: SEE Uusi traileri: SEE
Teknologiajätti Apple hyppää mukaan streaming -palveluiden kelkkaan uudella fantasia-sarjalla SEE. Jason Momoan tähdittämässä tarinassa ihmiskunta on tuntemattomista syistä kauttaaltaan sokeutunut ja vuosikymmenten saatossa taantunut... Uusi traileri: SEE

Teknologiajätti Apple hyppää mukaan streaming -palveluiden kelkkaan uudella fantasia-sarjalla SEE. Jason Momoan tähdittämässä tarinassa ihmiskunta on tuntemattomista syistä kauttaaltaan sokeutunut ja vuosikymmenten saatossa taantunut takaisin entisaikojen heimolaiselämään. Kun Momoan esittämän Baba Vossin heimoon yllättäen syntyy kaksi lasta, jotka molemmat omaavat näön lahjan, alkaa valtataistelu ihmiskunnan tulevaisuudesta.

Apple ei ainakaan ole pihistellyt tuotannon kanssa. Yksi sarjan ohjaajista on mm. HUNGER GAMES -elokuvista tunnettu Francis Lawrence ja käsikirjoittajana häärii PEAKY BLINDERS -sarjan luoja Steven Knight. Itse sarjan pääkirjoittaja tosin on ainoastaan tähän mennessä kirjoittanut Asylumin halpiselokuvia mutta, kuten Craig Mazinin (SCARY MOVIE 3) tämänvuotinen CHERNOBYL todisti, sekään ei ole enää varma merkki katastrofista.

SEE alkaa Apple TV+ -palvelussa marraskuussa.

Joonatan Itkonen Toimittaja

Ei kommentteja

Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.