James Gunn julkaisi uuden SUICIDE SQUAD:in teaser -julisteen

Gunn julkaisi Twitterissä uuden kuvan hänen odotetusta versiosta DC:n tunnetuista hahmoista, joiden edellinen elokuva oli vähintäänkin kyseenalainen laadultaan. Gunn palkattiin ohjaajaksi kun hänet siirrettiin sivuun muutama vuosi takaperin Disney:n GUARDIANS OF THE GALAXY 3 -elokuvasta kymmenen vuotta sitten tehtyjen twiittien vuoksi. Draama huipentui tämän vuoden alulla kun Gunn palkattiin takaisin ohjaajaksi GUARDIANS:in pariin.

Suicide Squad julkaistaan ensi vuonna ja traileria voidaan odottaa loppuvuodesta.

Kuva: James Gunn, Twitter.
Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments