elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Uusi lyhytelokuva BATTLE AT BIG ROCK valottaa Jurassic Park -sarjan mahdollista tulevaisuutta Uusi lyhytelokuva BATTLE AT BIG ROCK valottaa Jurassic Park -sarjan mahdollista tulevaisuutta
Ohjaaja Colin Trevorrow on kuvannut salaa alkuvuodesta uuden lyhytelokuvan Jurassic Park -sarjan jatkumoon. Kaikessa hiljaisuudessa kyhätty alta kymmenen minuuttia pitkä tarina kertoo mökkeilevän perheen... Uusi lyhytelokuva BATTLE AT BIG ROCK valottaa Jurassic Park -sarjan mahdollista tulevaisuutta

Ohjaaja Colin Trevorrow on kuvannut salaa alkuvuodesta uuden lyhytelokuvan Jurassic Park -sarjan jatkumoon. Kaikessa hiljaisuudessa kyhätty alta kymmenen minuuttia pitkä tarina kertoo mökkeilevän perheen ja dinosaurusten kohtaamisesta kansallispuiston uumenissa. Trevorrow on viime vuodet työskennellyt pääsääntöisesti Steven Spielbergin dinosauruspuiston parissa, joista viimeisin elokuva JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM julkaistiin viime vuonna.

Itse lyhäri on viihdyttävä lisä hirviösaagaan, joka Trevorrow:lle tyypillisesti sisältää kauniisti kuvattua toimintaa ja tönkköä dialogia. Sen parasta antia on ehdottomasti loppumontaasi, jossa nähdään miltä maailma näyttää nyt kun dinosaurukset jakavat planeetan kanssamme jälleen.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Joonatan Itkonen Toimittaja

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments