elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Kuvitteellinen lomake harrastus- ja fiilispohjalta arvostelevalle elokuva-arvostelijalle. OSA 2. = kyllä = ei Onko kyseessä taas niin sanottu kreisikomedia,... Epic Movie

Kuvitteellinen lomake harrastus- ja fiilispohjalta arvostelevalle elokuva-arvostelijalle. OSA 2.

[x] = kyllä
[ ] = ei

[ ] Onko kyseessä taas niin sanottu kreisikomedia, joka yrittää olla niin hauska, että yleisö ulvoo naurusta ja kaikki heittävät yläfemmoja?

Ei, ei todellakaan ole, sillä ohjaajina häärää Hollywoodin kauhukaksikko (Jason Friedberg ja Aaron Seltzer), joka ei edes tiedä, että mikä on hauska elokuva. Kreisikomedia tämä Epic Movie kuitenkin on siinä mielessä, että on täysin kreisiä lähteä edes katsomaan tätä uskomattoman huonoa elokuvaa, jossa ei ole mitään järkeä. Tämä elokuva -jos jokin- on yhtä kaukana jostain ZAZ-trion parodioista kuin Lady Gaga normaaleista asusteista. Ja jos luulette, että tämä on jotenkin parempi kuin vuonna 2008 ilmestynyt Disaster Movie, niin olette aivan käsittämättömän paljon väärässä. Pidin muuten kirjaa, että montako kertaa nauroin tämän “vauhdikkaan kreisikomedian” aikana: tulos on pyöreä 0.

[ ] Juonessa on järkeä.

Ei todellakaan ole, sillä Epic Moviessa parodioidaan (hahahihhhhaiiih hhaooooo hyyyhohohohoho) kaikkia menestyselokuvia aina Harry Potterista Narniaan saakka. Toisin sanoen elokuvassa ei periaatteessa ole edes käsikirjoittajia, sillä elokuva etenee ihanan dynaamisesti elokuvasta elokuvaan vähän samalla tavalla millä Adam Campbell juoksee kanansiivet selässään kaikkia karkuun.

[ ] Näyttelijät ovat hyviä.

Sanoin jo Disaster Movien arvostelussa, että paras näyttelijä on Carmen Electra. Niin on nytkin, vaikka mukana häärii jostain kumman syystä Housesta tuttu Kal Penn. Niin ja nähdään elokuvassa myös David Carradine hyppimässä (hahaha hahhahehheheh) kalsareillaan! Muuten elokuvan näyttelijät ovat sellaista aasin paskaa, että olen varma, että maailmasta löytyisi parempia aasin paskoja näyttelemään kuin nämä iloiset tähdet tässä elokuvassa.

[ ] Näytettiinkö (edes) tissit?

Ei. Ei ainakaan minun nähdäkseni, vaikka misuja taas pyörii vähissä vaatteissa milloin minkäkin tekosyyn varjolla. 

[X] Voiko elokuvaa käyttää mihinkään?

Kyllä voi. Suosittelisin sen näyttämistä koomapotilaille, sillä jokainen itseään kunnioittava koomapotilas nousee sängystä ylös ja pakenee kun tämän jätekasan laittaa pyörimään hänen eteensä. Jos joku oikeasti tästä elokuvasta pitää edes yhden tähden verran, niin suosittelen vakaasti, että hän käy tarkistuttamassa päänsä jossain tohtorilla. Tämä elokuva on niin kauhea, että tälläisten tekeminen pitäisi oikeasti kieltää lailla!

  • 1%
    Epic Movie - 1%
1%

Poiminta

Genret: komedia
Kesto: 86 min
Ohjaaja: Aaron Seltzer,Jason Friedberg
Pääosissa: Adam Campbell,Faune A. Chambers,Jayma Mays,Jennifer Coolidge,Carmen Electra,Crispin Glover,Héctor Jiménez,Kal Penn,Tony Cox
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2007

Sending
User Review
0 (0 votes)

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments