elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Alexander Finbown ohjaama ja käsikirjoittama elokuva, 24 tuntia Lontoossa (24 Hours in London), on niin pitkäveteistä ja kehnosti näyteltyä toimintaa, että katsoja joutuu itsekin...

Alexander Finbown ohjaama ja käsikirjoittama elokuva, 24 tuntia Lontoossa (24 Hours in London), on niin pitkäveteistä ja kehnosti näyteltyä toimintaa, että katsoja joutuu itsekin olemaan samanlaisessa limbossa kuin elokuvan roolihahmot. Koko elokuva alkaa hämmentävästä massateurastuksesta, jossa Gary Olsenin näyttelemä Christian teurastaa rikollisen kilpailijansa keskellä päivää. Ketään ei tästä teurastuksesta saa jäädä henkiin, mutta yksi nainen jää kuitenkin henkiin piikiksi Christianin lihaan. Tuloksena on sitten teurastusta poliisiasemalla ja hotellissa, joka on niin typerästi tehty, että hiuksia on vähemmästäkin revitty päästä. Kun mukaan isketään vielä ihmisiltä elimiä laittomasti vievä viehättävä rikollispari ja muuten vaan ihan saamaton juoni, niin käsissä on ehtaa paskaa suoraan Isosta-Britanniasta!

Näyttelijöistä puhuminen on tämän elokuvan kanssa lähes yhtä turhauttavaa, kuin elokuvan katseleminen, sillä pääroolissa oleva Gary Olsenin Christian haluaisi ilmeisesti olla puoliksi jumala ja puoliksi japanilainen soturi, joka teurastaa jokaisen vastustajansa miekallaan. Ja jotta hahmojen kanssa ei mennä liian helpoksi, niin Finbow heittää peliin vielä kymmenkunta hahmoa, jotka ovat järjestäen toinen toistaan kamalampia. Esimerkiksi uransa ainoassa roolissa (jokainen voi miettiä, että miksi) oleva David Sonnethal on “Bubbles” Healyna järkyttävää kuraa, eikä kukaan muu ole yhtään sen parempi. Joukosta kuitenkin löytyy niin puolilääkäriä, puolittaista vamppia ja muuta mahdollista säheltäjää, että katsoja puristaa katseensa “facepalmiin” viimeistään siinä vaiheessa, kun hänelle esitellään elokuvan kolmikko-koomikot.

Don’t waste your time.“, osaa IMDB sanoa tästä elokuvasta ja olen asiasta täysin samaa mieltä, sillä 24 tuntia Lontoossa on täydellinen pannukakku. Siihen on tosin laskettu mukaan hieman juonellisia twistejä, mutta kun ne jättää pois ja ihmettelee näyttelijöiden perseilyjä ja hölmöhköä toimintaa, niin ei voi olla huutamatta. Totuus kuitenkin on se, että Finbown elokuva mene edes kaverijoukossa tai missään muussakaan joukossa ilman pikakelausta läpi. Tämä on elokuvan aikana miltei välttämätöntä, sillä 90 minuuttia voi kaikesta toiminnasta huolimatta tuntua varsin pitkältä ajalta. Hyviä puolia tästä elokuvasta on varsin turha hakea, sillä niitä ei ole. Finbow onkin osannut ottaa tarinastaan kaiken sen huonouden irti sävyttämättä sitä edes hitusen hyvän elokuvan säkeillä.

  • 10%
    24 tuntia Lontoossa - 10%
10%

Poiminta

Genret: toiminta
Kesto: 90 min
Ohjaaja: Alexander Finbow
Pääosissa: Anjela Lauren Smith,David Sonnethal,Gary Olsen,Luke Garrett,Sara Stockbridge,Tony London,Wendy Cooper,John Sharian
Valmistusmaa: Iso-Britannia
Valmistusvuosi: 2000

Sending
User Review
0 (0 votes)

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments