elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Tulipa katsottua 19-vuotis synttaripäivänäni tämmöinen tekele. Oli aivan pakko katsoa jokin leffa ja tämä oli ainut mikä teatteri esitti joten alistuin kohtalooni. Kaiken huipuksi...

Tulipa katsottua 19-vuotis synttaripäivänäni tämmöinen tekele. Oli aivan pakko katsoa jokin leffa ja tämä oli ainut mikä teatteri esitti joten alistuin kohtalooni. Kaiken huipuksi katsoin sen Andorrassa, veroparatiisissa keskellä vuoristoa, dubattuna Espanjaksi.

En ollut nähnyt yhtäkään elokuvan aikaisemmista osista. Eikä itseasiassa haitannut yhtään elokuvan katsomista. Freddy Vs. Jasonin alussa kerrotaan molempien tarinat lyhyesti, että kaltaiseni Freddy-sarjan epäfani pääsee juonenpäästä kiinni.

Sanon sen, että teinikauhuelokuvat eivät ole olleet koskaan mielestäni hyviä, eikä ole kyllä tämänkään elokuvan jälkeen. Johtuneeko sitten erittäin ennalta-arvattavista tapahtumista, huonoista näyttelijöistä ja tarinasta, joka olisi voinut ollut kauhistuttava ennen teini-ikää.

Elokuva alkaa kun kerrotaan kuka tämä Freddy on miehiään. Sitten kerrotaan kuka tämä Jason on miehiään, mutta ei kokonaan. Jasonin joksenkin ehkä jollekkin pinnalliselle urpolle surullinen tarina on elokuvan luultavasti parasta antia, ja sen lopullinen valkeneminen on pitkitetty koko elokuvan keston ajalle. He molemmat heräävät kuolleista ja alkavat tappaa teinejä kumpikin omalla tyylillään. Freddy tappaa unessa ja se mitä unessa tapahtuu tapahtuu uhrille oikeasti. Jason pinoaa jengiä jumalattomalla miekalla ilman mitään symboliikkaa tai armoa.

Elokuva on typerä sekä lapsellinen rävellys enkä häpeä sitä yhtään etten ole nähnyt kummankaan sarjan aikaisempia osia. Elokuvassa pelotti vain se, että se on tehty.

  • 10%
    Freddy Vs. Jason - 10%
10%

Poiminta

Genret: kauhu,toiminta
Kesto: 97 min
Ohjaaja: Ronny Yu
Pääosissa: Ken Kirzinger,Robert Englund,Monica Keena,Kelly Rowland,Jason Ritter,Chris Marquette,Katharine Isabelle,Brendan Fletcher
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2003

Sending
User Review
0 (0 votes)

Matti Mikkonen

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments