elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Steven Seagal, mies jonka häsläämistä ja huitomista olemme saaneet iloisina seurata jo kaksi vuosikymmentä kiihdyttää tahtiaan ja putkauttaa tätä nykyä jopa neljä uutta tekelettä...

Steven Seagal, mies jonka häsläämistä ja huitomista olemme saaneet iloisina seurata jo kaksi vuosikymmentä kiihdyttää tahtiaan ja putkauttaa tätä nykyä jopa neljä uutta tekelettä vuodessa.

Reiluhkot kymmenen vuotta sitten kun minäkin vielä olin Seagal-fani näitä elokuvia seurasi harvinaisella mielenkiinnolla ja ne ajat suorastaan velvoittivat minut r-kioskille vuokraamaan kesähintaan 2.90e viimevuonna ilmestyneen Submerged mononnosteluelokuvan. Ajattelin että tämä on uusinta esanssia mitä mies on kokovartalokermassa vääntänyt, mutta harmikseni imdb:n ihmeellinen maailma sanoo että mies on vatkannut jo viisi uutta elokuvaa Submergedin jälkeen.

DVDn takakannen juonenkuvaus aiheutti hitusia naurahduksia allekirjoittaneessa. Tiedä sitten mistä johtuu. Päätelkää itse. “He ovat vaarallisia rikollisia, liian vaarallisia ollakseen vapaalla jalalla. Mutta heille on käyttöä. Toisin sanoen valtiolla on käyttöä joillekkin, jotka voi lähettää kuolemaan. Entinen erikoisjoukkojen taistelija Chris Cody (Seagal) valioryhmineen saa armahduksen voidakseen suorittaa tehtävän, jossa palkkiot ovat korkeat, mutta riskit vielä suuremmat.” Suurta kummastusta aiheuttaa se että kuka ihme näitä elokuvia tuottaa?! Vastaus: Boaz Davidson, Paul de Souza, Danny Dimbort, Randall Emmett, Michael P. Flannigan, George Furla, Avi Lerner, Daphne Lerner, Heidi Jo Markel, Steven Seagal, Trevor Short ja David Varod. Heillä on hurjasti kakkaa päässään kun moista moskaa tuottavat. Tosin onhan Seagalilla vielä se oma vannoutunut yleisönsä ,joka näitä suoraan videolle julkaistavia, K-18 sertifikaatin automaattisesti saavia pelleilyjä ahmii.

Ajattelin että kun Coronado on nyt vihdoinkin nähty ettei siitä alemmas voi enään vajota ja että suunta on vain ja ainoastaan ylöspäin. Olin osittain väärässä koska tajusin että pohjalla voi liikkua myös sivusuunnassa. Submerged tarjoilee 90minuuttia huonoja efektejä, huonoja näyttelijöitä, joista tietysti pääpalkinnon paalaa oudolla Michael Madsen dubbauksen kuuloisella autotallimuminalla ja rasvaisella letillä varustettu RUMA LÄSKI Steven Seagal, helvetin huonon juonen ja REM-unimaisen leikkauksen kaikki hienot puolet härskisti raiskaava leikkaajakolmikko sekä sen huonon olon, jonka saa kun vihdoin tajuaa mihin typeryyteen meni rahansa tällä kertaa ahtamaan. Vinnie Jones, mies joka osaa osaa olla hyvä on valitettavasti valjastettu tähän oudon sukellusvenekohtauksen sisältävään paskaelokuvaan, joka luojan kiitos uppoaa typerän homeisen espanjalaiskipon mukana jonnekkin saatanan syvälle unohduksiin. Kiitos ja anteeksi.

  • 10%
    Submerged - 10%
10%

Poiminta

Genret: toiminta
Kesto: 96 min
Ohjaaja: Anthony Hickox
Pääosissa: Steven Seagal,Vinnie Jones,Christine Adams,William Hope,Nick Brimble
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2005

Sending
User Review
0 (0 votes)

Matti Mikkonen

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments