elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Taalat taskuun Dick & Jane on uusi versio jostai vanhasta mustavalkosesta leffasta. Pääosissa on Jim Carrey (yks parhaista näyttelijöistä mun mielestä) ja Tea Leoni...

Taalat taskuun Dick & Jane on uusi versio jostai vanhasta mustavalkosesta leffasta. Pääosissa on Jim Carrey (yks parhaista näyttelijöistä mun mielestä) ja Tea Leoni (loistava komedianäyttelijä, tuttu vaikka hauskasta Paparazzi vasten tahtoaan sarjasta), jotka näyttelee työttömäks jäävää paris kuntaa ja ne rakastaa toisiaan. Ne päättää alkaa ryöstelemään, et ne sais leipää pöytään. Juones on paljo muutaki ,mutten jaksa tässä ny sitä kaikkee kirjottaa. 😀

Leffa kestää puoltoista tuntii, just sopivasti. Enhän mä pitempää jaksas siel leffas istuukaa! 😀 ja se pysy tosi hauskana ja mielen kiintosena, ei tullu missää vaihees tylsä olo! Siin oli paljo vauhdikkait kohtii ja hyvää tanssimusaa! Darudeki soi taustalla yhes vaihees! :DD

Taalat taskuun Dick ja jane ei oo Jim Carreyn parhaimpii leffoi. Se jää kauas esim. nuijasta ja tosi nuijasta. Paras kohta oli varmaan se , kun Dick yrittää pissata siihe purkkii ku se nainen seiso sen vieres!! 😀 Revettii kavereitte kans iha kunnol! Ei vaa ymmärretty ihan kaikkea ku ei löydetty ku enkkusubit….. :d Oli siin tietty huonoiki kohtii, se parta mies oli aika tyhmä.

Leffa on kuitenki varmaa yks viime vuoden parhaista vaikkei CArreyn hauskin ollukaan. Bruce taivaanlahja oli kyl vielä hauskempi. se nais näyttelijä frendeistä on nätimpi ku toi Leoni. Ei millää pahal! xD

Suosittelen kaikille HYVÄN komedian ystäville ja niille jotka haluu nauraa! 😀

4

Poiminta

Genret: komedia
Kesto: 90 min
Ohjaaja: Dean Parisot
Pääosissa: Jim Carrey,Téa Leoni,Richard Jenkins,Alec Baldwin
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2005

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments