elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Räppäri/Näyttelijä Will Smithin uusin elokuva Hitch kertoo jokaisen poikamiehen parhaasta kaverista, miehestä, joka tietää, kuinka saada nainen. Smithin roolihahmo Alex Hitchens opettaa sinkkumiehiä maksua...

Räppäri/Näyttelijä Will Smithin uusin elokuva Hitch kertoo jokaisen poikamiehen parhaasta kaverista, miehestä, joka tietää, kuinka saada nainen. Smithin roolihahmo Alex Hitchens opettaa sinkkumiehiä maksua vastaan pokaamaan naisia. ‘Hitch’ onkin aika velho ja saa luotua nörtistä kuin nörtistä oikean casanovan.

Kirjanpitäjä Albert(James) rakastuu toivottomasti rikkaaseen, kauniiseen ja tunnettuun asiakkaaseensa Allegra Coleen(Valletta) ja turvautuukin heti Hitchin neuvoihin niin sanotusti scorettaakseen tältä uskomattomalta pokalta. Sattuu erinäisiä kommelluksia ja lopulta Albert pääseekin
Allegran kanssa treffeille.

Will Smith vetää taas tasapaksun sata kertaa aiemmin nähdyn suorituksen, mikä ei todellakaan ole hyvä asia. Kevin Jamesin minä muistan sarjasta ‘The king of Queens’ ja herra on ottanut rajusti takapakkia niistä ajoista, sillä tässä elokuvassa hän ei todellakaan säväytä. Itse asiassa mikään tässä elokuvassa ei säväytä ja luultavasti tämä tekele painuu viimeistään teatterilevityksen loputtua unohduksiin. Tämän kaltaisia elokuvia on vain yksikertaisesti
tehty liikaa ja Hitch ei tuo mitään uutta tähän genreen. Pari hauskaa gagia saavat katsojan hymähtämään, mutta siinäpä se.

Kyllä tämän elokuvan silti katsoo muutaman oluen jälkeen ryyppyillan lomassa, mutta en todellakaan suosittele maksamaan elokuvalipun hintaa tästä ennalta arvattavasta rainasta. Ostakaa mieluummin vaikka kossupullo ja katsokaa emmerdalea.

1

Poiminta

Genret: komedia,rakkaus
Kesto: 118 min
Ohjaaja: Andy Tennant
Pääosissa: Will Smith,Eva Mendes,Kevin James,Amber Valletta
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2005

Sending
User Review
0 (0 votes)

Janne Toivanen

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
17 years ago

Kliseinen, mutta silti oudon viihdyttävä elokuva. Hymyilin jopa välillä! 2.5/5p

KiRWA
KiRWA
18 years ago

Elokuva oli kyllä paljon parempi kuin mitä arvostelu antaa odottaa. Ei pelkkää ryyppyillan viihdettä vaan oikeaa viihdettä. Olihan tossa jokikinen lemmenleffan klise, muttei se minua häirinnyt. 1p 1p 1p ½

Shaker
Shaker
18 years ago

KiRWA on täysin oikeassa. Ihan kelpo viihdettähän tuo oli. Sai muutamaan otteeseen jopa hyvät naurut. Hyvänmielenleffa. 3p½