elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Voi nyyhkis! Unensieppaaja, tv:ssäkin mainostettu (?), elokuva on todella paha pettymys! Elokuva, joka alkaa erittäin lupaavasti huononee loppua kohti niin paljon, että lopulta katsojan...

Voi nyyhkis! Unensieppaaja, tv:ssäkin mainostettu (?), elokuva on todella paha pettymys! Elokuva, joka alkaa erittäin lupaavasti huononee loppua kohti niin paljon, että lopulta katsojan kädessä ei ole mitään muuta kuin paha mieli ja tyhjä karkkipussi. Suoraan sanoen aikamoista p…. sain kestää.

Elokuvan juoni on käsittämättömästi sössitty. Alun mielenkiintoisen tarinan jälkeen ohjat ottaa käsiinsä kohtalaisen kekseliäs tarina, jossa ufo-invaasio on totta! Eikä siinä mitään: muukalaiset lisääntyvät loisimalla ja syntymällä takalistojen kautta. Asia, joka voi kuulostaa mielenkiintoiselta, on oikeasti veristä touhua, jossa punaista teatteriväriä ei ole säästelty. Kaiken ihmeellisyyden kruunaa käsittämättömästi, vasemmalla kädellä tehty, leikkaus, joka saa tarinan poukkoilemaan kuin superpallo.

Näyttelijät onnistuvat ristiriitaisesti: Morgan Freeman on viimeinkin vajonnut todella alas ja tekee varmastikin uransa huonoimman roolin. Freemanin rooli on kertakaikkisen kamalaa ja hirveää katsottavaa. Myös muut roolit ovat kohtalaisen kehnoja: valitettavasti.

Unensieppaaja on elokuva, joka on onnistuttu pilaamaan ihmeellisesti etenevällä juonellaan ja toteutuksella, joka saa hiukset nousemaan pystyyn. Ei siitä kauhusta, mitä elokuvan ökö-mökö tuo, vaan siitä kauhusta, jonka elokuvan huonous tuo. Vältelkää!

1.5

Summary

Genret: kauhu,sci-fi
Kesto: 131 min
Ohjaaja: Lawrence Kasdan
Pääosissa: Thomas Jane,Morgan Freeman,Jason Lee,Damian Lewis,Timothy Olyphant,Tom Sizemore,Donnie Wahlberg
Valmistusmaa: Yhdysvallat,Kanada
Valmistusvuosi: 2003

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments