elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Varoitteluista huolimatta päätin katsoa Blondin kosto 2-nimisen elokuvan. Kyseinen elokuvahan on jatko-osa jokunen vuosi sitten ilmestyneelle Blondin kostolle. Monia kertoja olen kirjoittanut jatko-osista, ja...

Varoitteluista huolimatta päätin katsoa Blondin kosto 2-nimisen elokuvan. Kyseinen elokuvahan on jatko-osa jokunen vuosi sitten ilmestyneelle Blondin kostolle. Monia kertoja olen kirjoittanut jatko-osista, ja tämä jatkuu siitä mihin edellinen jäi.

Edellinen Blondin kosto oli fiasko, se oli surkea, epäonnistunut, kökkö ja ennenkaikkea se oli sössed (sössitty eng.suom.). Onneksi virheistä on opittu ja ohjaaja on vaihdettu. Uusi ohjaaja on yhtä tuntematon kuin Robert Luketic, eli aikaisemman osan ohjaaja. Edellisestä osasta tuttu Reese Witherspoon toimii edelleen blondina, apurinaan tyhmän näköinen Chihuahua joka olisi pitänyt talloa jo ajat sitten.

Luulisin että tämän elokuvan voisi katsoa vain vahvasti päihtyneenä tai jotenkin muuten sairaana. Kuten sanoin Reese Witherspoon toimii vieläkin Elle Woodsina, blondina joka rakastaa vaalenpunaista. Täälläpäin he ovat pissiksiä, mutta jenkeistä ei nyt ota selvää. Juoni on aika simppeli ja osittain typerä eikä ollenkaan viihdyttävä. Elle lähtee Washingtoniin liittyäkseen kongressiin lopettaakseen erään tyhjäntoimitusfirman eläinkokeet ja pelastaakseen tämän yllä mainitun Chihuahua Bruiserin äidin. No tästä lähteekin sitten elokuvahistorian surkein juoni käyntiin.

Nyt puhutaan sitten kovia. Blondin kosto 2 on paskin leffa ikinä ja se vetää vertoja jopa Kaappaus Raiteilla-nimiselle fiaskolle. Ohjaaja ei osaa asiaansa, Witherspoone on enemmän kuin ärsyttävä ja Chihuahua ei ole ihana. Jos totta puhutaan niin sana paska ei ole tarpeeksi negatiivinen sana tälle elokuvalle. VÄLTTELE.

  • 20%
    Blondin kosto 2 - 20%
20%

Tiedot

Genret: komedia
Kesto: 95 min
Ohjaaja: Charles Herman-Wurmfeld
Pääosissa: Reese Witherspoon,Sally Field,Regina King
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2003

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
-
-
18 years ago

Minusta tämä leffa sopii tytöille, ei pojille. Kuka poika nyt katsoo leffaa, jossa on blondi, joka rakastaa pinkkiä ja joka omistaa pienen koiran. Jos on tylsää, niin tämä on todella hyvä leffa katottavaksi…