elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Monelle ihmiselle The Transporter-niminen elokuva ei ole tuttu ja varmasti jos kadulla kysyisi kuinka moni on kuullut tai jopa nähnyt kyseisen elokuvan, niin veikkaisin...

Monelle ihmiselle The Transporter-niminen elokuva ei ole tuttu ja varmasti jos kadulla kysyisi kuinka moni on kuullut tai jopa nähnyt kyseisen elokuvan, niin veikkaisin että alle 50% ihmisistä tietäisi millainen elokuva on kyseessä.

Frank Martinin (Jason Statham) tehtävä on jaella erilaisia paketteja, kysymyksiä kysymättä ja sääntöjä noudattaen. Eräällä keikallaan hän kuitenkin erehtyy ja tarkastaa pakettiin ja löytää kauniin tytön, Lain (Qi Shu). Avattuaan “paketin” Frankista tulee kohde, jonka kaikki tahtovat tappaa. Alkaa todella nopeatempoinen ja hienosti toteutettu action-leffa. Jossa aika ratkaisee kumpi selviää elossa.

Kuten myös Snatchissa, niin tässäkin Jason Statham onnistuu roolissaan aivan mahtavasti. Toisessä päärolissa nähdäänkin sitten ehkä vähän tuntematon näyttelijä, eli Qi Shu, jonka aikaisempaan tuotantoon kuuluu vain kiinalaiset elokuvat. Shu ei kuitenkaan ole huono roolissaan, päinvastoin.

Kuten jo aikasemmin sanoin, elokuvassa todellakin pistetään paikat remonttiin. Näyttävästi toteutettu kaahauskohta ja poliisiautojen romutus heti alussa viittelöikin tiukkaan toimitanpätkään. Myös Frankin luksustaloa pommitetaan kolmella lämpöhakeisella ohjuksella.

Suosittelen kaikille jotka ovat saaneet tarpeeksi vaikka Steven Seagalin onnettomista toimintapätkistä.

  • 80%
    Transporter - 80%
80%

Tiedot

Genret: toiminta,rikos
Kesto: 94 min
Ohjaaja: Luis Leterrier & Corey Yuen
Pääosissa: Jason Statham,Qi Shu
Valmistusmaa: Yhdysvallat,Ranska
Valmistusvuosi: 2002

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments